Ensimmäiset ottelut viikonloppuna

25.8.2017


Elokuun viimeisenä viikonloppuna pelataan perinteiset junioriturnaukset joihin MuKi on ottanut osaa. Espoossa järjestetään massiivinen Tallink Tournament ja Rakveressa puolestaan NG Mini Cup. MuKijengejä nähdään kummallakin paikkakunnalla.

MuKin A-kundit pelaavat niin Espoossa kuin Virossakin. Lähes 30 pelaajan ryhmä on jaettu kahtia ja pojat vääntävät viikoloppuna kauden ensimmäiset ottelunsa. Ikäluokan uusi päävalmentaja Jussi Tahvanainen matkaa Suomenlahden yli enimmäkseen vanhempien A-poikien kanssa ja Espooseen jäävät nuoremmista A-junnuista kasattu sikermä.

SM-rankingissa kuudenneksi sijoitettu MuKin B-poikajoukkue ei päässyt Tallink-turnauksen kutsusarjaan, joten joukkueen päävalmentaja Jukka-Pekka Eräkangas ilmoitti pelaajansa kilpasarjaan. Joukkueen otteita on mielenkiintoista seurata, sillä ryhmän ikärakenne on kallellaan ensimmäisen vuoden (2003) B-junioreiden suuntaan.

Pienemmissä pojissa MuKi osallistuu Tallinkiin 06-jätkien nipulla. Kesällä hyvin harjoitellut joukkue mittaa kesätreenin tulosta viikonlopun peleissään ja odottaa voi näppäriä suorituksia.

Linkki Rakveren turnaukseen
Linkki Tallink Tournamentiin