Vauhtia ja vilskettä viikonloppuna

28.8.2017

06-pojat saivat poseerata varsin isolle kuvausryhmälle turnausvoittonsa päätteeksi.
06-pojat saivat poseerata varsin isolle kuvausryhmälle turnausvoittonsa päätteeksi.
A-poikia naurattaa Rakveressa ja ihan aiheesta...
A-poikia naurattaa Rakveressa ja ihan aiheesta...
B-pojille myös turnausvoitto ja vielä hyvällä pelillä.
B-pojille myös turnausvoitto ja vielä hyvällä pelillä.

Kausi starttasi pelien osalta viime viikonloppuna, kun Espoossa pelattiin Tallink Tournament ja Rakveressa puolestaan NG Mini Cup. MuKilta oli useampi joukkue avaamassa kauttaan näissä turnauksissa ja tulostakin tuli ihan mukavasti.

MuKin A-pojat vierailivat jo varmaan kymmenettä kertaa pelaamassa Rakveressa ja paikallisen herrasmiehen Kalev Trummin pyörittämä junioriturnaus on ollut MuKin joukkueille mieluisa kauden avaustapahtuma. Tänäkin vuonna joukkue viihtyi Virossa ja tuliaisina Munkkaan tuotiin asiallisen kokoinen voittopytty. Finaalissa sisuuntunut MuKi löi TTÜ:n parillakymmenellä pisteellä, vaikka alkulohkossa tulikin kahden pinnan tappio.

Espoossa pelatun Tallink Tournamentin 06-poikien sarjassa juhlittiin myös munkkalaisjoukkueen voittoa. MuKin pikkumiehet saivat tiukan vastuksen HNMKY:stä, mutta lopullinen piste-ero MuKin hyväksi syntyi kuitenkin viimeisen minuutin aikana, joten kynsiä on pureskeltu kentän laidalla lähes koko ottelun ajan.

B-pojissa MuKi vei turnauksen kilpasarjan voiton puhtaalla pelillä ja tämä oli hieno uutinen pelaajamäärältään pienehkölle B-poikajoukkueelle. Kilpasarjan voiton lisäksi hyviä fiiliksiä nostatti poikien pelitapa. Joukkue juoksi vauhdilla kenttää ja palloa työnnettiin tehokkaasti eteenpäin. Lupauksia antavia esityksiä joukkueelta.

A-poikien toinen joukkue pelasi myös varsin hyvin Tallinkin kutsuusarjassa. Joukkue sijoittui neljänneksi värikkäässä turnauksessa, missä ottelutulokset menivät ristiin oikein urakalla. Myös tämän joukkueen esitykset antoivat viitteitä potentiaalista tulevia ASM-karsintoja ajatellen.