Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Nuori munkkalaisjoukkue siirtyi M1DB:n kärkipaikalle, kun MuKi taisteli arvokkaan vierasvoiton Karkkilassa 66-72. MuKi on voittanut kauden 9:stä pelistään 8 ja on tällä hetkellä tasaisen sarjan ykkösenä.
MuKin 06-pojat pelasivat viikonloppuna toisen BBBL-turnaukseen Latviassa. Joukkue voitti neljästä pelistään kaksi ja poikien pirteät otteet saivat fiilikset ylös.
A-poikien sarjat jatkuivat pitkillä vieraspeleillä, kun VK1-pumppu matkasi itärajalle Lappeenrantaan ja SM-pumppu taas Jyväskylään. Molemmista peleistä onnistuttiin kairaamaan hienot voitot.
PuHusta ei vastusta (19.11.2017)
Miesten 1B-divari näyttää jakaantuvan kahteen kerrokseen ja välissä onkin aikamoinen kuilu. Divarin kärkipään joukkueista MuKi voitti PuHun 110-47 ja HNMKY kellisti EBT:n 39-91! Tasoerot ovat suuria ja viime kauteen verrattuna 1DB-sarjan taso on selvästi pudonnut.
MuKin A-pojat jatkoivat pelejään kotiluolassa kolmannen peräkkäisen viikonlopun tuplapelien muodossa. Molemmista otteluista kairattiin vakuuttavat voitot.
Martinhallilla pelattiin sunnuntai-iltana varsin tasokas M1DB-ottelu HyPon ja MuKin välillä. Ottelussa nähtiin useita ”pisteruneja”, joita munkkalaisten onneksi tehtiin enemmän vierasjoukkueen toimesta ja sen ansiosta myös ottelun voitto kirjattiin vierailijoille 65-80.
MuKin U19 sarjat jatkuivat tuplakierroksella kotona. Tuloksena voitto molemmista peleistä.
Sunnuntai-ilta päättyi Munkan yhteiskoululla hurjaan jännitysnäytelmään. B-poikien SM-sarjassa MuKi pystyi kairaamaan voiton Tampereen Pyrinnöstä vasta jatkoajan jälkeen pistein 65-64.
M1DB jatkui sunnuntaina Munkassa Äänekosken Huimaa vastaan. Yritteliäästi esiintynyt Huima teki kotijoukkueen pelaamisesta vaikeaa, mutta sarjapisteet jäivät lopulta Munkkiniemeen tuloksella 88-77.
MuKin U19-poikien valtakunnalliset sarjat jatkuivat derbyillä rakasta paikallisvastustajaa Helsinki Rocksia vastaan. Molemmat jengit kaappasivat valtikan Munkkaan, ja Rocksin porukat lähetettiin kotiin tappiot niskassaan.
RSS ATOM