Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Miesten ykkösdirre jatkui kahdella ottelulla sunnuntaina ja tiistaina. Tuloksena matseista oli tappiot sekä Helsingin Namikalle, että Pussihukille.
MuKin A-pojat matkustivat viimeistä kertaa tällä kaudella runkosarjan osalta kehä 3:n ulkopuolelle ja vastuksena oli Salon Vilpas.
Rankka viikonloppu (19.1.2017)
MuKin vanhemmilla junnuilla on tiedossa tapahtumarikas viikonloppu. Joukkueita ja pelaajia on ympäri Eurooppaa ja kpitäisi joukkueen kotimaahan jäävätkin saavat urakoida ihan tarpeeksi.
MuKin 1DB-joukkue joukkue vieraili sunnuntaina Espoonlahdessa ja taisteli loppuun asti sinnikkäästi. Kotijoukkue oli kuitenkin kokeneempi ja vei tasaisen ottelun nimiinsä 79-69. Korinteko oli nuorille mukilaisille vaikeaa eikä hyökkäyspään onnistujia ollut liikaa.
MuKin B-junnuilla oli tukalat paikat SM-ottelussa WBKori-80 vastaan. Vasta 14 sekuntia ennen loppua johtoon siirtynyt kotijoukkue oli hätää kärsimässä lähes koko ottelun ajan, mutta uskomaton nousu loppuhetkillä takasi voiton munkkalaisille.
Miesten 1B-divarin tyvessä pelattiin tärkeistä sarjapisteistä perjantai-iltana. MuKi yritti kasvattaa piste-eroa Namika Lappeenrantaan, mutta nuori kotijoukkue ei pystynyt kaatamaan aggressiivisesti pelannutta Namikaa.
Kisapoikien B-junnut jatkoivat pelejään joulutauon jälkeen Loimaalla. Rikkonaisen syyskauden läpikäyneet B-pojat pelasivat irtonaisesti ja treeneissäkin nähdään jo sairastuvalta pois siirtyviä pelaajia, joten positiivisia uutisia on joukkueelle tiedossa lähiviikkoina.
Miesten ykkösdivari jatkui Kouvolassa viime sunnuntaina. MuKi kohtasi sarjan kärkeen kuuluvan Korikouvojen joukkueen, joka ei antanut MuKille mahdollisuutta sarjapisteisiin, vaikka vieraat ajoittain pelasivatkin mainiosti.
Komeasti syksyn karsinnoista tiensä kevään SM-sarjaan saavuttaneet MuKin C-pojat avasivat sarjataipaleensa lauantaina Turussa. Vastassa oli isäntäjoukkueen Turun NMKY:n lisäksi paikallisvastustaja Helsingin NMKY.
A-poikien valtakunnalliset sarjat jatkuivat joulutauon jälkeen. Munkkalaiset tekivät visiitin Malmille ja kohtasivat Helsinki Rocksin A-poikien SM-sarjassa sekä 1. divisioonassa.
RSS ATOM