Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

06-pojat Tartossa (14.10.2016)
MuKin 06-pojat osallistuvat viikonloppuna ikäluokkansa kauden ensimmäiseen BBBL-turnaukseen Virossa. MuKin nuoremmat minipojat kohtaavat Tartossa neljä virolaista ja yhden latvialaisen joukkueen.
MuKin miesten 1B-divarijengi oli lähellä kauden avausvoittoaan sunnuntain ottelussa Korikouvoja vastaan. Vierailijat olivat kuitenkin asiasta eri mieltä ja nappasivat sarjapisteet mukanaan viime sekunnin kaukoheitollaan.
MuKin miesten edustusjoukkue aloitti kautensa uudella sarjatasolla tappiollisesti. Huomattavasti kokeneempi PuHu vei nuorta MuKia 20 pisteellä (104-84), mutta MuKin pelissä oli myös paljon positiivista.
Viime kaudella suosittu lapsi/vanhempi-koris käynnistyy jälleen. Tiistaina 4.10. ryhmä aloittaa syksyn toimintansa Helsingin ranskalais-suomalaisen koulun pienessä salissa klo 18:00.
MuKi sai viikonlopun aikana joukkueet tulevan kauden A- ja B-poikien SM-sarjoihin. Jännittävät karsintaturnaukset pitivät joukkueita varpaillaan loppuun asti, sillä MuKin sarjapaikat ratkesivat vasta viimeisissä karsintapeleissä. 
A- ja B-poikien SM-karsintojen ensimmäinen päivä sujui MuKin osalta suhteellisen hyvin. A-pojat voittivat kolme päivän neljästä ottelustaan ja B-pojat hoitelivat kummatkin vastustajansa selkein numeroin. Sunnuntai on kuitenkin uusi päivä ja kaikki on mahdollista.
Suomi tutuksi (30.9.2016)
Viikonloppuna pelataan tulevan kauden osalta tärkeitä otteluita, kun A- ja B-poikien SM-sarjajoukkueet saadaan karsintapelien jälkeen selville. MuKi on viikonlopun koitoksissa mukana kolmella joukkueella ja kaikilla on tähtäimessä nuorten SM-sarjapaikka.
MuKi 2 jatkaa lohkoykkösenä A-poikien toiselle SM-karsintakierrokselle. Nokialla pelatuissa avauskarsinnoissa MuKi voitti kaksi ensimmäistä otteluaan (Sykki ja BC Nokia), mutta viimeisessä pelissään munkkalaiset kärsivät selvän tappion (Rocks 2).
MuKin C-pojat matkasivat viikonloppuna Viron Rakvereen harjoitus-/pelileirille. Matka käynnistyi perjantaina puolenpäivän jälkeen Länsiterminaalista 22 pelaajan, kolmen valmentajan sekä huoltojoukon voimin.
Munkkiniemen Kisapoikien alkavan kauden valmentajat ovat selvillä. Seuraan on liittynyt uusia rutinoituja juniorivalmentajia ja vanhatkin koutsit jatkavat munkkalaisseurassa.
RSS ATOM