Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Avauspäivä Daimiloptu-turnauksessa sujui mukilaisten kannalta hyvissä merkeissä. MuKi voitti kummatkin ottelunsa ja iltaohjelmaa vietettiin ystävällisten järjestäjien kanssa.
Kisapoikien 01-joukkue on lentänyt tänään torstaina Bolognaan pelaamaan kansainväliseen Daimiloptu-turnaukseen. MuKijengi on tällä kaudella pelannut jo 15 kv-ottelua EYBL:ssä ja nyt pojat pääsevät vielä testaamaan etelä-eurooppalaisten joukkueiden taitotason.
MuKi finaaliin! (20.4.2016)
Munkkiniemen yhteiskoulussa nähtiin tiistai-iltana huikea matsi, kun MuKi 00 ja KTP taistelivat pääsystä B-poikien SM-finaaliin. Kotijoukkue tsemppasi lopulta tiensä lauantaina alkaviin SM-finaaleihin lukemin 76-72.
MuKi 00 teki hukkareissun Kotkan Karhuvuoreen viime sunnuntaina. Kotijoukkue rymisteli voittoon fyysisen esityksen jälkeen pistein 85-76. Paikka SM-finaalissa ratkeaa tiistaina 19.4. pelattavassa kolmannessa välierässä.
MuKi sai kaksi joukkuetta (B- ja 06-pojat) eteläisen alueen 1.divisioonien aluefinaaleihin. Kumpikin jengi eteni finaaliin, mutta tällä kertaa vastustaja oli parempi ja munkkalaisten kaulaan ripustettiin hopeiset mitalit.
MuKi 00 puolusti onnistuneesti kotietuaan B-poikien välieräsarjan avausottelussaan KTP:tä vastaan. Hyvin latautunut ja yhteen hiileen puhaltanut MuKijengi painoi kaasua toisella puoliajalla ja löi kotkalaisvieraat lopulta 82-56.
Eteläisen alueen 1.divisioonien aluefinaalit pelataan viikonloppuna Summahallilla Espoossa. MuKilta aluemestaruuksista taistelevat B- ja 06-pojat.
MuKin B-poikien SM-runkosarja saatiin päätökseen sunnuntaina. Vanhemmat B-pojat (synt. 2000) voittivat runkosarjan ja aloittavat välierät ensi lauantaina KTP:tä vastaan. Nuorempien B-poikien (synt. 2001) kausi jatkuu kutsuturnauksessa Bolognassa parin viikon päästä.
MuKin A-pojat tekivät kaikkensa selvitäkseen ikäluokan SM-sarjan neljän parhaan joukkoon ja pudotuspeleihin, mutta rutinoitunut Karkkilan Urheilijat oli lopulta niukasti parempi. Viimeisessä runkosarjaottelussa MuKi kärsi kolmen pisteen tappion ja jäi korieron takia ulos mitalipeleistä.
Tulevana lauantaina (9.4.) MuKin A-poikajoukkue kohtaa tärkeässä ottelussa KaU:n Munkkiniemen yhteiskoululla klo 12:20. Tappio tietäisi munkkalaisille kauden päätöstä ja voitto pitäisi mahdollisuudet mitalipeleihin vielä avoimina.
RSS ATOM