Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

Jos kulkee peli MuKin 00-joukkueella niin samaa voidaan sanoa myös seuran 01-pojista. Joukkue pelasi tänään Bolognassa lohkovoitosta paikallista suurseuraa SG Fortitudoa vastaan ja nappasi kovan päänahan lukemin 73-54.
Avauspäivä Daimiloptu-turnauksessa sujui mukilaisten kannalta hyvissä merkeissä. MuKi voitti kummatkin ottelunsa ja iltaohjelmaa vietettiin ystävällisten järjestäjien kanssa.
Kisapoikien 01-joukkue on lentänyt tänään torstaina Bolognaan pelaamaan kansainväliseen Daimiloptu-turnaukseen. MuKijengi on tällä kaudella pelannut jo 15 kv-ottelua EYBL:ssä ja nyt pojat pääsevät vielä testaamaan etelä-eurooppalaisten joukkueiden taitotason.
MuKi finaaliin! (20.4.2016)
Munkkiniemen yhteiskoulussa nähtiin tiistai-iltana huikea matsi, kun MuKi 00 ja KTP taistelivat pääsystä B-poikien SM-finaaliin. Kotijoukkue tsemppasi lopulta tiensä lauantaina alkaviin SM-finaaleihin lukemin 76-72.
MuKi 00 teki hukkareissun Kotkan Karhuvuoreen viime sunnuntaina. Kotijoukkue rymisteli voittoon fyysisen esityksen jälkeen pistein 85-76. Paikka SM-finaalissa ratkeaa tiistaina 19.4. pelattavassa kolmannessa välierässä.
MuKi sai kaksi joukkuetta (B- ja 06-pojat) eteläisen alueen 1.divisioonien aluefinaaleihin. Kumpikin jengi eteni finaaliin, mutta tällä kertaa vastustaja oli parempi ja munkkalaisten kaulaan ripustettiin hopeiset mitalit.
MuKi 00 puolusti onnistuneesti kotietuaan B-poikien välieräsarjan avausottelussaan KTP:tä vastaan. Hyvin latautunut ja yhteen hiileen puhaltanut MuKijengi painoi kaasua toisella puoliajalla ja löi kotkalaisvieraat lopulta 82-56.
Eteläisen alueen 1.divisioonien aluefinaalit pelataan viikonloppuna Summahallilla Espoossa. MuKilta aluemestaruuksista taistelevat B- ja 06-pojat.
MuKin B-poikien SM-runkosarja saatiin päätökseen sunnuntaina. Vanhemmat B-pojat (synt. 2000) voittivat runkosarjan ja aloittavat välierät ensi lauantaina KTP:tä vastaan. Nuorempien B-poikien (synt. 2001) kausi jatkuu kutsuturnauksessa Bolognassa parin viikon päästä.
MuKin A-pojat tekivät kaikkensa selvitäkseen ikäluokan SM-sarjan neljän parhaan joukkoon ja pudotuspeleihin, mutta rutinoitunut Karkkilan Urheilijat oli lopulta niukasti parempi. Viimeisessä runkosarjaottelussa MuKi kärsi kolmen pisteen tappion ja jäi korieron takia ulos mitalipeleistä.
RSS ATOM