A-pojat voittoon Karkkilassa

12.1.2018

Robin Åvist oli kovassa heitossa Karkkilan kaadossa.
Robin Åvist oli kovassa heitossa Karkkilan kaadossa.

Joulukuulta siirretty peli pelattiin keskiviikkoiltana ja samalla palattiin vielä kerran peluutussäännön piiriin, kun otteluun sai ottaa kokoonpanoon ainoastaan alkuperäisenä pelipäivänä edustuskelpoisia pelaajia. Niitä olikin käytettävissä tasan kymmenen pelaajan verran, joten mukavan kokoisella rosterilla lähdettiin Karkkilan kaatoon. 

MuKijengin harmiksi kotijoukkueen syömähammas Samppa Mäkelä puuttui kokoonpanosta ja se hiukan latisti tunnelmaa ennen peliä. Ottelua kun oli juuri MuKin toiveesta siirretty joulukuulta, koska juuri silloin KaU:n kokoonpanosta olisi puuttunut useampi pelaaja (mm. Mäkelä) ja he olisivat joutuneet täydentämään kokoonpanoaan B-pojilla.

MuKin tarkoituksena oli kuitenkin treenata nopeisiin hyökkäyksiin lähtemistä ja jos niissä ei järkevää ratkaisua saada, niin juosta eri settipelejä ja viimeistellä niitä parempaan kuntoon. Puolustuksessa tarkoituksena oli vaihtaa paljon skriinejä ja pärjätä 1vs1-tilanteissa. 

Kaiken kaikkiaan matsista jäi hyvä maku suuhun ja haluttuja asioita päästiin toteuttamaan hienosti. Heittopaikkoja järjesteltiin maltilla ja peli oli erittäin hyvin kontrollissa molemmissa päissä kenttää lähes koko 40 minuutin ajan. Joukkueen epäitsekkyydestä hyökkäyspäässä voisi ottaa mallia sarjatasosta riippumatta mikä joukkue tahansa. Puolustuksessa kotijengin heitot haastettiin järjestään ja helppoja koreja annettiin koko ottelun aikana ehkä 10 pisteen edestä. Sekä 1vs1- että joukkuepuolustus olivat kiitettävällä tasolla koko pelin ajan ja kaikki osallistuivat talkoisiin hienosti. 

Karkkilalle kiitokset siitä, että yritystä riitti koko 40 minuutin ajan ja missään vaiheessa työhanskat eivät tipahtaneet käsistä pois. Lopputulos 52 – 106.