CEYBL U17-sarja käyntiin

12.1.2018

MuKin U17-pojat lähtökuopissa.
MuKin U17-pojat lähtökuopissa.

MuKin U17-joukkue on eilen torstaina lentänyt Budapestiin pelaamaan CEYBL:n ensimmäistä osaturnausta. MuKi pelaa viikonlopun aikana neljä kovaa kansainvälistä ottelua ja pelit käynnistyvät varhain perjantaiaamuna.

MuKin 01-pojat osallistuivat useana vuonna ikäluokkansa EYBL:iin, mutta syksyllä joukkue joutui peruuttamaan osallistumisensatälle kaudelle, kun lähes puolet pelaajista oli loukkaantuneina tai muuten estyneitä pelaamaan ensimmäisessä turnauksessa syysloman alla Khimkissä. MuKille kuitenkin tarjottiin paikkaa CEYBL:stä, joka on saman nuorisoliigan Keski-Euroopan lohko ja sen sarjamuoto on hieman erilainen. Ensimmäinen turnaus pelataan vasta tammikuussa, joten useampi munkkalainen on ehtinyt tervehtyä pelikuntoon ja joukkue on matkannut Unkariin iskukykyisenä. Joukkuetta on myös täydennetty kolmella 02-pojalla, jotta pelimiehiä on saatu tarpeeksi kasaan.

Helsinkiläiset pelaavat viikonlopun aikana neljä peliajaltaan täysimittaista ottelua (4x10 min.), kun peliaika lähinnä Baltian maissa pelattavissa EYBL-otteluissa on 4x8 min. MuKi aloittaa viikonlopun mittelöt perjantaina klo 9:00 paikallista aikaa ja vastaan marssivat KK Feniksin pojat Makedoniasta. Seuraavissa otteluissa MuKi kohtaa Ciudad De Mostolesin (ESP), Emmen Eaglesin (NL) ja viimeisenä London Unitedin (GB). Liveseurannan pitäisi pyöriä osoitteessa eybl.lv ja myös YouTubesta on ainakin edellisillä kausilla saanut katsottua otteluiden striimejä. Helpoiten striimit löytyvät, kun laittaa YouTubeen hakusanaksi sportopus, silloin pitäisi onnistaa.

Tsemppiä MuKin pojille!