Minipojille aluemestaruus

23.4.2018

MuKin 06-pojat hyvillä fiiliksillä.
MuKin 06-pojat hyvillä fiiliksillä.

MuKin 06-poikien joukkue päätti kautensa kotimaan kamaralla voittoisasti, kun poikien kaulaan ripustettiin kultaiset mitalit aluemestaruuden kunniaksi. Joukkueen pelit jatkuvat vajaan kahden viikon päästä Riiassa, missä pelataan BBBL:n lopputurnaus.

Aluefinaalit alkoivat MuKin osalta semifinaalitaistolla Tapiolan Honka Petäjää vastaan. MuKi nykäisi alussa mukavan piste-eron, mutta espoolaiset nousivat lähemmäksi ja lähemmäksi mitä pidemmälle ottelu eteni. Länsihelsinkiläiset pitivät johtoaseman kuitenkin loppuun asti tarkan kaukoheittopelin ansiosta ja MuKijengi eteni loppuotteluun WB-Panttereita vastaan pistein 49-42.

Finaalivastustaja WB-Pantterit oli selkeästi kookkaampi joukkue kuin MuKi (tosin niin on lähes aina), joten pojille korostettiin ennen ottelua vauhdinpitoa ja hurjaa taistelua levypalloista. Pelisuunnitelma onnistuikin nappiin, sillä tempoa pitäneet mukilaiset juoksivat viimeisellä neljänneksellä lopullisen piste-eron (43-57) ja sen mahdollisti mm. poikien vahva lepypallopeli.

MuKin pisteet jakaantuivat ilahduttavan monelle pojalle ja sen ansiosta hymykin oli aika herkässä, kun joukkue ryhmittäytyi valokuvausta varten. Iloisia voivat olla myös Itä-Helsingin kundit, jotka ovat menneet kauden aikana hienosti eteenpäin ja antoivat MuKille tiukan vastuksen.

Minipojat jatkavat vielä treenaamista reilun viikon ja sitten on edessä BBBL:n finaalit Latviassa. Onnittelut joukkueelle aluemestaruudesta ja tsemppiä BBBL:n lopputurnaukseen!