B-poikien 1. SM-karsinnat pelataan tulevana viikonloppuna Kotkassa

5.9.2013

KTP 2 isännöi B-poikien 1. SM-karsintaturnausta.
KTP 2 isännöi B-poikien 1. SM-karsintaturnausta.

MuKin B-juniorit matkaavat ensimmäisiin SM-karsintoihinsa Kotkaan 7.-8.9. Pojat pääsevät pelaamaan legendaariseen Karhuvuoren urheilutaloon, missä korirenkaat tuntuvat ainakin MuKi-valmentajan mukaan olevan huomattavasti normaalia suuremmat.

Karhuvuoren Urheilutalo (Steveco Areena) toimii siis näyttämönä kun KTP 2, KoNMKY, MaSu ja MuKi taistelevat pääsystä B-junioreiden toiselle SM-karsintakierrokselle. Lohkon kolme parasta joukkuetta jatkavat toisiin SM-karsintoihin kahden viikon kuluttua.

Lauantaina nähdään ovatko Oso ja Timppa saapuneet eturivin paikoilleen huutamaan isäntäjoukkuetta jatkoon? Parivaljakko on kannustanut KTP:n miesten joukkuetta ympäri Suomea jo ainakin 1980-luvulta saakka ja he elävät vahvasti mukana satamakaupungin koripallotoiminnassa.

MuKi saanee omat kannustusjoukkonsa mukaan kun pojat taistelevat tavoitteensa eteen. Joukkueen pyrkimyksenä on pelata alkavalla kaudella B-poikien SM-sarjaa, vaikka ryhmä koostuu pelkästään ensimmäisen vuoden B-junioreista. Ensimmäisellä karsintakierroksella myös vastustajilla on enimmäkseen vuonna 1999-syntyneitä pelaajia, mutta jos MuKi etenee toisiin karsintoihin niin vastaan asettuu lähes poikkeuksetta vanhempia B-junioreita (1998-synt.).

MuKin otteluohjelma 1. SM-karsinnoissa Kotkassa 7.-8.9.

La 7.9. klo 11:15 MuKi - KoNMKY
La 7.9. klo 16:30 KTP 2 - MuKi
Su 8.9. klo 13:15 MaSu - MuKi

Tsemppiä MuKi!