KTP isännöi MuKin seuraavaa ottelua

24.10.2014

MuKin SM-pelit jatkuvat Kotkassa lauantaina.
MuKin SM-pelit jatkuvat Kotkassa lauantaina.

MuKi matkaa lauantaiaamuna Kotkan Karhuvuoreen, missä perinteikäs KTP mittaa MuKin aamuvireen. Kahdella voitolla kauden aloittanut KTP on parantanut peliään sitten elokuisen EHBT-turnauksen ja sarjapisteistä tullaan taistelemaan loppuun asti.

Suurin osa B-poikien SM-sarjajoukkueista tulee pääkaupunkiseudulta eikä MuKille siunaannu pitkiä matkapelejä kovinkaan montaa. Yksi mieluisimmista ”road tripeistä” on kuitenkin visiitti maamme korishallien pyhättöön, Karhuvuoren urheilutaloon (Steveco Areena).

Kotkan B-poikajoukkue on varsin taitava ja kookas ryhmä. KTP:stä löytyy useampi maajoukkueleirityksessä ja jopa Suomi-paidan päälle vetänyt pelaaja, joten tasonmittarina joukkue on parhaasta päästä.

Kymenlaakson Kunkut ovat voittaneet sarjan avausottelunsa varsin selvästi. Ensin kaatui Ura Basket vieraissa 69 – 80 ja viimeksi KTP voitti kotonaan FoKoPon suurinumeroisesti 91 – 56.

Myös MuKi on voittanut kummatkin avausottelunsa ja aikoo toteuttaa aiemmissa peleissään käyttämäänsä pelisuunnitelmaa myös KTP:tä vastaan. Munkkiniemeläiset ovat pelanneet kymmenen miehen tasaisella rotaatiolla ja sen ansiosta joukkue on pystynyt pitämään pelitempon korkeana ja liikkeen vauhdikkaana.

KTP – MuKi la 25.10. klo 11:30.