KTP löi ”Pikku-MuKin”

24.11.2014

Vikkeläkinttuinen Leo Fajardo teki uransa avauspisteet B-poikien SM-sarjassa.
Vikkeläkinttuinen Leo Fajardo teki uransa avauspisteet B-poikien SM-sarjassa.

Kotkan ylpeys otti lopulta niskalenkin Munkan Kisapojista ja vei B-poikien SM-sarjapisteet mukanaan Kymenlaaksoon lukemin 59-75. MuKin nuorempi B-poikajoukkue pelasi kuitenkin paremmalla ilmeellä kuin aiemmissa peleissä ja ottelussa oli myös paljon myönteistä.

MuKi 99-00 on selvästi alisuorittanut viime peleissään, mutta viime sunnuntaina nähtiin jo valonpilkahduksiakin joukkueen otteissa. Joukkue hyökkäsi fiksummin ja puolustuksessa pojat laittoivat itseään likoon hieman enemmän. Se ei kuitenkaan riittänyt, vaan KTP vei ansaitusti voiton ottelussa, johon antoivat oman mausteensa valitettavasti myös harmaapaidat.

MuKi 99-00 sai rakenneltua hyviä korintekopaikkoja pelaajilleen, mutta osumatarkkuudella ei joukkue pääse paukuttamaan henkseleitään. Varsinkin pallonscreeni-tilanteista avautui monta hyvää paikkaa tehdä pisteitä niin läheltä kuin kaukaakin, mutta pallo saatiin korisukan läpi liian harvoin.

KTP hyödynsi tekopaikkansa varmasti ja kun MuKi yritti kokokentänprässillä kiriä eroa umpeen niin vastustaja kuittasi ne muutamalla todella helpolla korilla.

Helsinkiläiset jättivät itsestään kuitenkin pirteämmän kuvan ja toivottavasti suunta jatkuu samanlaisena tulevissa peleissä. Vahvaa kautta pelaava Markus Rautasalo (19 pist.) oli jälleen vauhdissa saaden hyvää taustatukea toiselta 00-pojalta Emil Uotilalta (12 pist.). Hyviä peliminuutteja saava Christian Backa (9/12) on löytämässä varman suoritustason.

 

MuKi 99-00 vs KTP ottelutilastot