Taas mennään – MuKi vs Wartti illalla MYK:ssa

25.11.2014

Paukauttaako Tuukka Jaakkola tänään kauden ensimmäisen donkkinsa SM-sarjassa?
Paukauttaako Tuukka Jaakkola tänään kauden ensimmäisen donkkinsa SM-sarjassa?

MuKi jatkaa B-poikien SM-pelejään jo toistamiseen tiistai-iltana, kun Wartti Basket saapuu Vartsikasta Munkkaan. Wartti on sarjataulukossa häntäpäässä, mutta lähes jokainen heidän otteluistaan on ollut tasainen loppuun saakka, joten sarjataulukkoa ei pidä liikaa tuijottaa. Tiedossa siis jälleen hyvää B-junnukorista Munkassa.

MuKin pelejä siirrellään arki-iltoihin EYBL:n takia, mutta myös vastustaja Wartti pelaa tuota kehittävää nuorisoliigaa. Heidän vuonna 2000-syntyneet pojat taistelevat hienosti kyseisen ikäluokan 1. divisioonassa ja heidän nuori joukkueensa on pärjännyt tähän asti ihan kelvollisesti B-nuorten SM-sarjassa. Joukkueessa taitaa olla tällä hetkellä vain kolme 99-poikaa, joista suurimpana tähtenä tuikkii erittäin liukas Andre Gustavson. Poika kantaa harteillaan Wartin pistetehtailua ja hänelle MuKin täytyy löytää sopiva päällystakki.

MuKin pisteet ovat tähän mennessä jakautuneet useammalle pelaajalle, mikä on ilahduttavaa varsinkin tulevia EYBL-otteluita ajatellen. Joukkuetta on hankala pysäyttää kun poikien itsevarmuus on korkealla ja halu hyökätä joukkueena on suuri. Puolustuskin on toiminut, vaikka välillä joukkuetta tarvitsee piiskata kuin Korven Pekka topparin kärryillä.

Sarjan avauskierroksella MuKi korjasi voiton Wartista pistein 66-114.

MuKi – Wartti Basket 25.11. klo 19:20 Munkkiniemen yhteiskoulussa. Myös livelähetys yritetään saada aikaiseksi mukibasket.fi sivustolle.