99-poikien EYBL jatkuu tulevana viikonloppuna

22.1.2015

MuKin pojat tutulla taukopaikalla Viron ja Latvian vanhalla raja-asemalla.
MuKin pojat tutulla taukopaikalla Viron ja Latvian vanhalla raja-asemalla.

MuKin B-poikajoukkue matkaa parhaillaan kohti Riikaa, missä pelataan EYBL:n U16-sarjan I-divisioonan toinen osaturnaus. Helsinkiläiset lähtevät tavoittelemaan turnauksen kärkisijoja, jotta mahdollisuudet selviytyä toukokuussa pelattavaan EYBL:n Superfinaali-turnaukseen säilyvät hyvinä.

MuKi kohtaa perjantain otteluissaan kummatkin riikalaisjoukkueet, joita vastaan MuKi on useasti pelannut viime vuosien aikana. BS Riga on lähes joka kerta ollut MuKille hankala vastustaja, kun taas DSN Riga on kaatunut helpommin. MuKi kohtaa joukkueet kuitenkin heidän kotikentällään, joten ennakkoon ei ole syytä tuudittautua helppoon päiväpuhteeseen.

Lauantaina on vuorossa ottelut puolalaista Rosa Radomia sekä liettualaista VKM:ä vastaan. Puolalaisryhmä on erittäin hankala vastustaja, sillä heidän tasamittainen joukkue on erittäin urheilullinen ja vahvasti korille pyrkivä. VKM on puolestaan taitava, mutta ei niin fyysinen ryhmä.

Turnaus päättyy sunnuntaina otteluun puolalaista KKS Kobierzyceä vastaan. Joukkue on mukilaisille uusi tuttavuus, mutta tulosten perusteella kyseessä on hyvä sikermä.

Viimeisen pelin jälkeen MuKi hyppää bussiin ja nokka kääntyy kohti Tallinnaa, missä pelataan sunnuntaina VTB-liigan ottelu Kalev Cramon ja Khimkin välillä. MuKin pojat pääsevät katsomaan Petteri Koposen peliä paikan päällä Saku Suurhallissa, joten munkkalaisten EYBL-reissu saa hienon päätöksen.

Otteluiden liveseuranta pyörii osoitteessa eybl.lv ja MuKi pyrkii myös lähettämään hallilta reaaliaikaista kuvaa Suomeen. Yhteydet toimivat viimeksi vaihtelevasti, joten kuvan nykimistä ja pätkimistä saattaa valitettavasti esiintyä. Toivotaan viikonlopulle hyviä kelejä, yhteyksiä ja pelejä.

 

MuKin otteluohjelma:

23.1. klo 12:00 BS Riga - MuKi
23.1. klo 19:30 MuKi - Riga DSN
24.1. klo 10:30 Rosa Sport - MuKi
24.1. klo 16:30 MuKi - VKM
25.1. klo 10:30 MuKi - KKS Kobierzyce