EYBL käynnistyi loistopelillä

23.1.2015

Christian Backa pelasi upean pelin BS Rigaa vastaan...
Christian Backa pelasi upean pelin BS Rigaa vastaan...
kuten teki myös Pyry Kanerva.
kuten teki myös Pyry Kanerva.

MuKin B-pojat esittivät kauden parastaan kun se löi avausottelussaan isäntäkaupungin joukkueen BS Rigan 37-76. Viime keväänä MuKi pystyi vaivoin voittamaan kyseisen vastustajan, mutta nyt oli toinen tahti.

MuKin pallonliike haki vertaistaan kun saman pallonhallinnan aikana laskettiin jopa yli kymmenen syöttöä. Itsekkyys oli kaukana ja vapaa heittopaikka rakennettiin todella hienosti. Vastustajan pelihuumori katosi alta aikayksikön ja ottelu taputeltu puoliaikaan mennessä.

MuKin joukkueessa tuntui jokaisella olleen hyvä päivä, mutta nostetaan positiivisimmat esiintyjät otsikoihin. Pyry Kanerva ja Christian Backa, jotka ovat olleet isossa roolissa B-poikien SM-sarjassa, näyttivät kotimaan peliminuuttien tehneen heille hyvää. Kaverit pelasivat erittäin pirteästi ja rohkeasti latvialaisia vastaan.

Illan ottelussa vastus kovenee, sillä Riikan toinen joukkue DSN voitti aamupelissään isokokoisen KKS Kobierzycen varsin selkeästi. Toivottavasti MuKin ilme säilyy samanlaisena ja vastaavaan hehkutukseen on varaa.

MuKi-DSN alkaa klo 19:30 ja livekuvaa on jälleen tarjolla MuKin nettisivuilla.

 

Ottelutilastot

Highlight videokooste