MuKi II kakkoseen

1.5.2015

MuKi II:n tiukat sällit!
MuKi II:n tiukat sällit!

Munkkiniemen Kisapoikien ”kakkosjoukkue” voitti keskiviikkona jatkokarsintaottelunsa LoU:ta vastaan ja varmisti nousunsa miesten II-divisioonaan kaudeksi 2015-16. Munkkalaiset voittivat Lohjan luvuin 75-49 ja sijoittuivat karsinnoissa kolmanneksi.

Viime viikonloppuna karsintaturnauksen hieman alakanttiin pelannut MuKi II oli latautunut jatkokarsintaotteluunsa oikealla tavalla. Toisen karsintalohkon kakkonen LoU oli MuKille tuttu vastustaja eikä lohjalaisille haluttu antaa mahdollisuutta häiritä MuKin nousuhaaveita. MYK:n katsomon lehtereille saapunut runsaslukuinen yleisö todisti kotijoukkueen tulleen pelaamaan tosissaan, sillä ensimmäisen kympin jälkeen vastustajalle oli lyöty luu kurkkuun lukemin 13-0.

LoU ei päässyt enää missään vaiheessa uhkaamaan MuKin johtoasemaa ja Munkan pojat päästelivät lopulta selvään voittoon pistein 75-49. Kauden aikana vain yhden tappion kärsinyt MuKi II pelaa saamiensa tietojen mukaan ensi kaudella II-divisioonassa, vaikka joukkuemäärät ylemmissä divisioonissa ovat vielä varmistusta vailla. Ensi kaudella onkin tiedossa kiihkeitä Munkkiniemen paikallismatseja kun MuKi II ja KaHe mittelevät kaupunginosan herruudesta.

MuKi pyrkii edelleen nousemaan kohti valtakunnan sarjoja ja joukkue järjestää toukokuun aikana avoimet harjoitukset motivoituneille pelaajille, joilla on ns. ”bensaa tankissa” ja halukkuutta tehdä hommia.

Munkkiniemen Kisapojat onnittelee joukkuetta noususta ja kiittää varsinkin vanhempia pelaajiaan nuorten eteen tehdystä työstä.