Maksuton MuKin vanhempi-lapsi koripallokurssi Munkkivuoressa tiistaisin 22.9. ja 29.9. klo 17-18 ja 18-19.

16.9.2015


Munkkiniemen Kisapojat ry (MuKi) järjestää 2010-2012 -syntyneille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen suunnatun maksuttoman kahden kerran vanhempi-lapsi koripallokurssin.

Samalla testataan onko toiminnalle kysyntää ja sopiiko sali kyseiseen tarkoitukseen.

Jos osallistujia riittää ja tila todetaan hyväksi, niin tarkoitus on jatkaa lokakuusta eteenpäin maksullista toimintaa kerran viikossa samoilla kellonajoilla. Kurssille osallistujilla on tällöin etuoikeus halutessaan ilmoittautua jatkoon mukaan.

Paikkana toimi Ranskalaisen koulun pikkusali Munkkivuoressa osoitteessa Raumantie 4, 00350 Helsinki.

Harjoitukset pidetään kahdessa ryhmässä tiistaisin 22.9. ja 29.9.

Ryhmä 1 treenaa klo 18-19 (ryhmä täynnä).

Ryhmä 2 harjoittelee tunnin aikaisemmin, eli klo 17-18 (ryhmä täynnä)

Kaikille lapsille jaetaan vielä ilmainen koripallo.

Mukaan mahtuvat tälle maksuttomalle kurssille maksimissaan 16 ensimmäistä ilmoittautunutta lasta vanhempansa kera eli kannattaa toimia nopeasti.

Ensimmäinen ryhmä (klo 18-19) täyttyi hetkessä, mutta MuKi perusti toisen ryhmän klo 17-18 ja uudet ilmoittaumiset menevät tähän ryhmään. Huom! Myös toinen ryhmä meni vuorokaudessa täyteen.

Kurssien jälkeen perustetaan tarpeen mukaan loppusyksyn ja kevään jatkavia ryhmiä, jos tila todetaan toimivaksi nyt kursseilla.

Jos olet kiinnostunut tästä vanhempi-lapsi koriksen jatkotoiminnasta, jossa myös maksuton kokeilu uusilla pelaajilla alkuun, niin ilmoittaudu sähköpostilla jonoon valmentaja Mikko Mäntylälle mikko.mantyla(at)iki.fi

Kurssilaisilla on ensiksi oikeus ilmoittautua mahdollisesti perustettaviin jatkoryhmiin, sen jälkeen jonossa oleville tarjotaan paikkoja ja vasta sitten tulevat yleiseen markkinointiin, jos vielä tilaa ryhmissä.

Kannattaa siis ilmoittautua jonoon, jos toiminta kiinnostaa ja se ei sido vielä mihinkään.

 

Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, niin ole yhteydessä ryhmän valmentajaan Mikko Mäntylään puh. 045 312 6644 tai mikko.mantyla(at)iki.fi

 

Alla lisätietoa vanhempi-lapsi koripallotoiminnasta.

MuKin vanhempi-lapsikoriksessa lapset harjoittelevat yhdessä vanhemman kanssa koripallotaitoja sekä yleisiä liikunnallisia perustaitoja. Samalla lapset oppivat tärkeitä ryhmässä toimimisen perusteita turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa. 

Vanhempi-lapsikoripalloryhmät on tarkoitettu lähtökohtaisesti 3-5-vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen. Voit tulla mukaan yhden tai useamman lapsesi kanssa samanaikaisesti. Alle kolmevuotiaat voit myös ottaa mukaan tapahtumaan, jos se esimerkiksi lastenhoidollisesti on helpoin ratkaisu perheelle.

Ryhmien vetäjänä toimii lasten liikunnan ammattilainen Mikko Mäntylä, jolla on yli 25 vuoden kokemus eri ikäisten kanssa toimimisesta ja tällä hetkellä vetää kahta yhteensä 50 lapsen ja heidän vanhempansa ryhmää.

Vanhempi-lapsikoriksessa tapahtuma on suunniteltu niin, että kaikilla on koko ajan toimintaa. Yksi isoimpia hyötyjä vanhempien näkökulmasta on yhdessä tekeminen. Lapsi nauttii siitä, että voi näyttää osaamistaan ja oppimistaan vanhemmalle, ja samalla aikuinen saa liikuntaa haluamallaan rasitustasolla. Kevyimmillään riittää lapsen mukana kävely, ja rankimmillaan saa kunnon hien pelien ja leikkien tiimellyksessä.

Lapsia tai aikuisia ei ole vakuutettu seuran puolesta kurssin aikana eli vakuutusturva kannattaa tarkistaa

Ps. Samassa salissa samoina päivinä vanhempi-lapsi koriksen jälkeen tarjolla on myös aikuisten kuntokoriskokeilu maksutta. Sekä naisten ryhmä että naisten ja miesten yhteisryhmä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.