Kummatkin B-juniorijengit maailmalle

14.1.2016

MuKin B-junnut pelaavat viikonloppuna 9 kovaa kansainvälistä EYBL-ottelua.
MuKin B-junnut pelaavat viikonloppuna 9 kovaa kansainvälistä EYBL-ottelua.

Tulevana viikonloppuna ei MuKin B-junioreita kotimaassa nähdä, sillä kumpikin joukkue matkaa EYBL-turnauksiin. Vanhempi ikäluokka (-00) pelaa Unkarissa, Szolnokissa ja nuoremmat (-01) pääsevät pussittamaan Moskovan CSKA:n harjoituskeskukseen Venäjällä.

MuKi 00 voitti kaikki neljä otteluaan lokakuun lopussa pelatussa ensimmäisessä EYBL Central Regionin turnauksessa. Mikäli joukkue pelaa samalla tasolla kuin silloin niin pojilla on mahdollisuus selvitä maaliskuun alussa (4.-6.3.) Debrecenissä pelattavaan playoff-turnaukseen, mistä taas kaksi parasta joukkuetta etenee EYBL:n toukokuiseen superfinaaliin Tallinnaan. Tulevan viikonlopun neljästä pelistä olisi voitettava ainakin kolme niin saumat jatkoon säilyvät hyvinä, sillä lohkon kaksi parasta joukkuetta jatkaa pelejään maaliskuussa.

MuKi 01 matkaa siis Moskovaan ja kohtaa työmiehiltä tuoksuvia kivenkovia venäläisjoukkueita. Avausturnauksessa joukkue esiintyi erinomaisesti (3-2) ja nyt pojilla on tarkoitus jatkaa ennakkoluulottomia otteitaan. Joukkueessa on nyt mukavasti kokoa ja taitoa, joten hyviä tuloksia voidaan ryhmältä odottaa. Terveystilannekin vaikuttaa paremmalta kuin viime viikonloppuna.

Kummaltakin paikkakunnalta yritetään saada livekuvaa nettiin mikäli yhteydet toimivat. Eli kuvauskalusto viedään hallille ja sitten toivotaan että kaistaa löytyy tarpeeksi videokuvan lähetystä varten. Mikäli tämä ei onnistu niin perinteinen livescore pyörii liigan nettisivuilla eybl.lv. Huomioikaa myös aikaero kun katsotte nettisivuilta otteluiden alkamisaikoja. Szolnokissa kello on tunnin vähemmän kuin Helsingissä ja Moskovassa puolestaan tunnin enemmän.

Munkkiniemen Kisapojat toivottaa kummallekin joukkueelle rutkasti onnea ja menestystä!