Suomi tutuksi

30.9.2016


Viikonloppuna pelataan tulevan kauden osalta tärkeitä otteluita, kun A- ja B-poikien SM-sarjajoukkueet saadaan karsintapelien jälkeen selville. MuKi on viikonlopun koitoksissa mukana kolmella joukkueella ja kaikilla on tähtäimessä nuorten SM-sarjapaikka.

MuKin B-juniorit kääntävät nokan kohti Säynätsaloa, missä länsi-helsinkiläisten lisäksi paikkaa pääsarjasta tavoittelevat Keski-Suomen joukkueet SäyRi ja HoNsU. Lännestä päin Lehtisaaren kuntotalolle saapuvat Salon Vilpas ja FoKoPo. MuKijengi saa jalkeille varsin siipirikkoisen joukkueen, kun flunssat ja loukkaantumiset ovat supistaneet 16 pelaajan kokoonpanon vain 10 pelikelpoiseen kaveriin. Toivottavasti pojat jaksavat painaa läpi rankan viikonlopun ja tuovat mukanaan B-poikien SM-sarjapaikan.

A-pojat ovat puolestaan karsimassa Kotkassa ja Tampereella jo kolmatta kertaa viimeisten vuosien aikana. Arpaonni näillä seuroilla tuntuu olevan vuodesta toiseen kunnossa, kun taas rouva Fortuna ei ole vieraillut MuKin luona vielä kertaakaan. Matkailuhan avartaa, joten pidetään pojat silmät auki kun faijat painavat kaasua.

MuKi 2 lähtee aamuvarhain valtatie 7:lle ja suuntaa kohti Kotkan Karhuvuorta missä pelataan ennakkoon kaikkein kovin ASM-karsintalohko. Turnauksen joukkueista peräti neljä kuuluisi A-poikien SM-sarjaan, mutta paikan sinne saa vain karsintalohkon kaksi parasta jengiä. KTP, Ura Basket, Honka ja MuKi 2 taistelevat tosissaan paikasta aurinkoon ja turnauksen viides joukkue JKS joutuu venymään parhaimpaansa viikonlopun jokaisessa pelissä napatakseen voittoja.

Munkkalaisten toinen A-poikajoukkue MuKi 1 kaasuttaa Tampesteriin ja tarkemmin sanottuna Tammelan koululle. Siellä MuKi 1 kohtaa Pyrintö 1:n, Rocks 1:n, EBT:n ja Kouvot. Myös Nääsvillen lohkosta jatkaa kaksi joukkuetta A-poikien SM-sarjaan. Tiukkaa tulee täälläkin olemaan ja jatkopaikan eteen saa tehdä tosissaan töitä.

Tiedotusta viikonlopun tapahtumista pyritään ylläpitää lyhyellä viiveellä ja MuKin Facebook-sivuille laitetaan lyhyitä tulostiedotuksia viikonlopun aikana. Livelähetyksiä ei tällä kertaa luvata, ainoastaan Kotkasta voidaan sellaisia mahdollisesti lähettää mikäli paikallisen 4G-verkon upload-nopeudet ovat nousseet.