C-pojat kovassa kevätvireessä!

13.3.2017

Puolustuksen erikoismies "Juho" piti jälleen vastustajien avainmiehiä kurissa viikonlopun peleissä
Puolustuksen erikoismies "Juho" piti jälleen vastustajien avainmiehiä kurissa viikonlopun peleissä

C-pojat jatkoivat erittäin vahvoja otteitaan eteläisen alueen ykkösdivisioonassa. Joukkue napsi viikonloppuna jälleen kaksi kovaa voittoa, kun lauantaina kaatui vieraskentällä EBT sekä sunnuntaina puolestaan kotisalissa HNMKY. Joukkue porskuttaa ykkösdivarin kärkipaikalla 8/1 saldolla ja on näin ollen varmistanut paikkansa ykkösdivisioonaan aluefinaaleissa.

Lauantaina joukkue matkasi Espoon Kivenlahteen EBT:n vieraaksi. Syksyn keskinäisessä kamppailussa EBT oli parempi lukemin 62-65. Ottelussa MuKin pojat olivat loistavasti pelissä mukana heti avausminuuteista lähtien ja vei ensimmäisen kympin nimiinsä 9-18. Toisessa erässä EBT:n paikkaprässi sotki hetkellisesti MuKin peliä, mutta puoliaikajohto säilyi kuitenkin vierailijoille lukemin 27-32 rohkeiden ajojen siivittämänä. Kolmannessa erässä EBT oli tulla peliin mukaan kolmella kovalla henkilökohtaisella kaukoheitolla. MuKin pojat pitivät kuitenkin päänsä kylmänä ja nappasivat lopulta vierasvoiton lukemin 54-70.

Sunnuntaina joukkue isännöi Helsingin NMKY:ta Munkkiniemessä, joka oli tammikuussa voittanut MuKin C-poikien SM-sarjassa lukemin 71-61. Ottelun alku olikin sitten täysin päinvastainen lauantain otteluun verrattuna. Vierailijat tulivat peliin kovalla intensiteetillä, johon kotijoukkue ei ollut lainkaan valmiina vastaamaan. Nopeassa tahdissa taululle tylyt lukemat 0-11 ja MuKi oli pakotettu ensimmäiseen aikalisään. Ensimmäinen erä pysyi varsin rikkonaisena ja HNMKY pääsi kartuttamaan pistesarakettaan vapaaheittojen muodossa. Erän loppua kohden näkyi kuitenkin merkkejä paremmasta ja tauolle mentiin lukemissa 15-22. Toisessä erässä MuKi sai peliään parempaan jamaan ja piti vastustajan poissa vapariviivalta ja puoliajalle mentiin tilanteessa 34-38. Toisella puoliajalla MuKin pitämä kova tempo alkuminuuteista lähtien alkoi näkymään ja joukkue pääsi puhkomaan Namikan puolustusta ja nostelemaan helppoja koreja. Myös MuKin taisteluilme nousi huikeisiin mittoihin ja joukkue näytti tosissaan haluavan voittoa. Sellainen sieltä myöskin lopulta tuli, kun MuKi vei viimeisen erän 27-13 ja koko ottelun lukemin 76-62. 

Joukkue pelaa tällä hetkellä erittäin korkealla itseluottamuksella ja on pystynyt kääntämään monta tiukkaa ottelua edukseen. Ensi lauantaina 18.3 pelataan Munkkiniemessä C-poikien SM-sarjaa, jossa MuKi (1/3) kohtaa Korihait (4/0) sekä HoNsU:n (0/4). MuKi omaa vielä pienet mahdollisuudet lopputurnauspaikkaan, mutta tarvitsisi näistä peleistä ehdottomasti voitot. Tule kannustamaan C-poikia otteluaikataulun ollessa seuraavanlainen:

klo: 9.15 MuKi - Korihait

klo: 12.15 Korihait - HoNsU

klo: 15.15 HoNsU - MuKi