MuKin Toimintasuunnitelma 2019-2020

MuKin Junioritoiminnan Toimintasuunnitelman pääteemat kaudelle 2019-2020

 

  • Kansainvälistyminen

MuKi osallistuu kaudella 2019-2020 kahdella joukkueella (04- ja 06-pojat) Pohjois-Euroopan Nuorten Liigaan (BBBL & EYBL) joissa pelataan kauden aikana 3-4 turnausta, pääasiassa itäisessä Euroopassa. MuKin tavoitteena kaudella on päästä liigojen lopputurnauksiin ja samalla saada luotua hyvät suhteet paikallisiin koripallotoimijoihin tulevaisuutta varten. Myös seuran muut ikäluokat osallistuvat useisiin turnauksiin ulkomailla.

  • Seuratoiminnan vahvistaminen

Seuratoimintaa jatketaan junioritoimintaan sopivana ja kaikki toiminta on dokumentoitua. Seuratoiminta on avointa ja kaikki dokumentointi ja muu materiaali on julkista. Vastuuhenkilöt valitaan kullekin seuratoiminnan osa-alueelle ja kirjataan heidän vastuunsa.

  • Rahoitus

Seuratoiminnan rahoituksen päätavoitteena on saada mahdollisimman suuri osa rahoituksesta ulkoisilta tukijoilta, jotka haluavat suoraan tukea pyyteetöntä nuorisotoimintaa. Ulkoinen rahoitus tullaan keräämään yrityksiltä sponsorointitukena ja yksityishenkilöiltä kannatusjäsenyyksinä. Uudet markkinointi- ja myyntimateriaalit ovat olleet jaossa loppukesästä 2019 saakka ja niiden tavoitteena on kerätä MuKille mahdollisimman suuri määrä sponsori- ja tulirahaa.Talous tullaan tänäkin toimintavuotena rakentamaan turvalliselle pohjalle.

  • Valmennus sekä fyysiset ja pelilliset tavoitteet

Pelaajia pyritään kehittämään mahdollisimman monipuolisesti. Harjoitusten vaatimustaso on korkealla ja pelaajille pyritään luomaan valmiudet nousta jopa kansainvälisen tason pelaajaksi. Harjoittelun tulee kuitenkin olla mielekästä ja poikien tulee nauttia harjoittelusta sekä uusien asioiden oppimisesta. Joukkueen fyysisestä valmennuksesta vastaa alan huippuammattilainen, joka tuntee fyysis-motorisen harjoittelun merkityksen kussakin ikäluokassa. Joukkue pyrkii pelaamaan kauden aikana mahdollisimman paljon kansainvälisiä pelejä. Toiminnasta täytyy huokua laadukkuus kaikilla seuratoiminnan osa-alueilla.

  • Seurakulttuurin vahvistaminen

MuKin toimintakulttuuri perustuen avoimuudelle ja hyväntuulisuudelle tulee vahvistumaan ja sitä tullaan laajentamaan. Harrastamisen tulee olla etenkin hauskaa mutta myös määrätietoista. Seuran toiminnassa mukanaoleville pyritään luomaan positiivisia kokemuksia ja elämyksiä