B-pojat vireessä

27.1.2018

MuKin SM-sarjaa pelaava U16-joukkue on ottanut kaksi kovaa voittoa sarjataulukossa ylempänä olevista joukkueista. Munkkalaiset jahtaavat ahnaasti pudotuspelipaikkaa ja se on täysin saavutettavissa.

Viikko sitten MuKi voitti trilleripelissä sarjakolmosen Äänekosken Huiman 63-62. Nico Åvist pussitti kylmän viileästi kaksi vapaaheittoa sisään, kun pelikello näytti aikaa 39:37 ja samalla sinetöityi tärkeä kotivoitto.

Tänään lauantaina MuKi makseli avauskierroksen kalavelkoja Kaarinan Uralle oikein urakalla, sillä Kisapoikien jengi puolusti vastustajan todella ahtaalle ja kun toisessa päässä sukka heilui tiuhaan niin tilastoihin kirjattiin upea vierasvoitto 62-91. Sarjan kovimpiin pelaajiin kuuluva Elmo Eräkangas viimeisteli jälleen hurjat tilastot 37/10, mutta iloisin yllättäjä oli Karo Kähärä, joka teki hyvällä heittopelillä 11 pinnaa ja pojan +/- -tilasto oli peräti 30 pistettä plussan puolella.

MuKijengi nousi sarjataulukossa pudotusviivan yläpuolelle ja siellä joukkue yrittää pysyä runkosarjan loppuun asti. Joukkueen peli on kehittynyt valtavasti syksystä ja samanlaisia pienoisia yllätyksiä voi olla luvassa vielä lisää kevätkauden edetessä.

Ensi viikonloppuna MuKi matkaa Nääsvilleen pelaamaan Pyrintöä vastaan ja tuon pelin tärkeydestä lienee turha muistuttaa MuKin B-poikia.