Kausi kunnolla käyntiin!

4.10.2019

MuKin jengit ovat treenanneet kuluneella kaudella jo useamman kuukauden ajan, mutta pelien osalta kausi starttaa monen joukkueen osalta virallisesti nyt lauantaina, kun M1DA starttaa Jyväskylässä, U16 SM sarja Kotkassa ja U15 SM sarja eli Robert Petersen Cup kotona Munkassa.

U14 sarjat ovat alkaneet jo hyvän aikaa sitten ja sekä U14 ykkös- että kakkosdivisioonassa otteet ovat olleet lupaavia ja innokkaan peli-ilmeen lisäksi useita voittoja on jo takataskussa. U17 SM sarjassa kauden avaus Westsidea vastaan toimi taas hyvänä silmien avaajana, mutta toisessa pelissä paikallisvastus Sykki jäi oikein kunnolla jyrän alle ja joukkuea avasi voittotilin.

Nyt lauantaina starttaa Munkassa MYK:in kotiparketilla RPC klo 12:20 ottelulla Vilpasta vastaan ja ennen sitä on mahdollista tsekata U14 kakkosdivarijengin otteita klo 10:00 alkaen. U16 SM sarjassa jengi matkaa taas Kotkaan ja Karhuvuoren Urheilutalolla ylösheitto nousee klo 13:00.

Mukijengien otteita on kuluvalla kaudella mahdollista seurata Solidsport palvelun kautta hyvin edukkaaseen hintaan. MuKin kanavalle pyritään kuvaamaan seuran juniorijoukkueiden kaikki kotiottelut ja sen lisäksi mahdollisimman moni vierasotteluistakin. Lauantaina ohjelmassa on ainakin sekä U15 SM-sarjan että U16 SM-sarjan kausien avaukset ja sunnuntaina U19 SM sarjan kotiavaus. Palvelu on mahdollista ostaa sekä kuukausiveloituksella että koko pelikauden kattavalla tilauksella. Samalla tilaaja tukee seuran junioritoimintaa. Lisätietoa löytyy allaolevan linkin kautta:

https://solidsport.com/muki

M1DA taas starttaa Jyväskylässä paikallista JBA:ta vastaan lauantaina klo 15:00. MuKin miesten jengi on treenannut viimeiset kaksi kuukautta hyvin ja lähtee haastamaan kotijengiä rennoin, mutta tavoitteellisin mielin. Tuon matsin samoin kuin kaikki muutkin M1DA matsit taas pystyy katsomaan Elisa Viihteen kautta.

Tervetuloa katsomoon ja jos et ehdi paikanpäälle, niin eikun ruudun äärelle!