MuKi hakee valmentajia

9.5.2019

Munkkiniemen Kisapojat (MuKi) on Helsingissä toimiva ja kasvava koripalloon erikoistunut kasvattajaseura, jossa on kilparyhmissä noin 100 pelaajaa. Seura hakee kaudelle 2019-2020 nykyisiin ja aloitteleviin joukkueisiin pää- ja apuvalmentajia.

Mukin laadukas valmennus on olemassaolonsa aikana tuottanut kymmeniä nuorten maajoukkuepelaajia ja seura on voittanut lukuisia nuorten SM-mitaleja, viimeisenä tältä vuodelta poikien U19 Suomen mestaruus. Seuran tavoitteena on jatkaa kasvua ja kehitystä sekä tarjota nuorille urheilijapolku, joka mahdollistaa jatkuvan etenemisen koripalloilijana.

MuKilla on myös miesten edustusjoukkue, joka pelasi kaudelle 2018-2019 Divisioona 1-B’tä, mutta alkuvuodesta, 2019, julkistettu yhteistyö KTP Basketin kanssa mahdollistaa etenemisen aina miesten SM-sarja tasolle saakka.

Mikäli olet kiinnostunut erittäin motivoituneiden poikapelaajien kehittämisestä, olet yhteistyökykyinen ja innostunut, niin meillä on tarjota näköalapaikka yhdestä 2000-luvun menestyksekkäimmistä kasvattajaseuroista. Haemme sekä päävalmentajia, että apuvalmentajia ja tarjoamme fysiikkavalmentajan rinnalle.

Päävalmentajan tehtäviin kuuluu:

  • Vastaat oman ikäluokkajoukkueesi toiminnasta, harjoittelusta ja ottelutapahtumista yhteistyössä ikäluokan apu- ja fysiikkavalmentajan sekä joukkueenjohtajien kanssa
  • Toimit yhteistyössä muiden ikäluokkien valmentajien sekä seuran johdon kanssa
  • Joukkueen kausisuunnitelman laadinta
  • Ikäluokkien välinen yhteistyö muiden päävalmentajien kanssa
  • Osallistut seuran toiminnan kehittämiseen yhteistyössä muiden ikäluokkien valmentajien kanssa

Apuvalmentajan tehtävänkuva voidaan sopia joustavasti jokaisen sitoutuneisuuden mukaan.

MuKin joukkueet osallistuvat usein myös kansainvälisiin peleihin, joten valmentaminen vaatii mahdollisesti matkustusvalmiutta. Tule mukaan kehittämään ja jatkamaan MuKin menestystarinaa !


Lisätietoja antaa MuKista Jussi Tahvanainen, 0504078703, jussi.tahvanainen@outlook.com