Mukijengin U19 ja M1DB sarjoissa pelejä ja talkootyötä takana

4.2.2019

Kevät lähenee ja merkkejä kaamosmasennuksen helpotuksesta alkaa olla ilmassa. Treeneissä on välillä nähty hymyilyä ja jopa naurunparahduksia.

U19 SM sarjassa reilu viikko sitten voitettiin HoNsU. Peli oli minipoikatasoinen.

M1DB sarjassa viikko sitten hävittiin Raidersille. Peli oli mikrotyttötasoinen. Ihan kirkumisten kanssa. Tällä kertaa kirkujana toimi valmennus.

U19 SM sarjassa voitettiin menneenä lauantaina KTP. Peli oli asiallinen ja voitto tärkeä. Se antoi toivoa, että sarjan välieriä ei välttämättä tarvitse Kotkaan mennä pelaamaan. Karhuvuoressa käyminen synnyttää aina erittäin itsetuhoisia ajatuksia. (edit. jos MuKi välieriin pääsee)

M1DB sarjassa voitettiin menneenä sunnuntaina EBT. Eka puoliaika oli kouluarvosanoin 7+. Toinen 4,5. Se riitti 30 pisteen voittoon. EBT on äärimmäisen hyvätahtoinen jengi, jossa on useita entisiä ja nykyisiä pelimiehiä, joiden kanssa on oikein mukava heittää jerryä sekä heidän taisteluilmettään korin alla seurata. Kuitenkin kun kilpasarjaa pelataan, niin harrastejoukkue on silloin väärässä paikassa. Sama tarina kuin Aalto-Basketin kanssa viime kaudella.

Tulevana keskiviikkona jatkuu Suomen Cup ja panoksena on välieräpaikka! Vastassa on jälleen Raiders. Nähtäväksi jää, meneekö nuori Mukijengi Järvenpäähän kotijengin amerikkalaisvahvistusten pahoinpideltäväksi kolmatta kertaa tällä kaudella vai löytyykö nyt lääkkeitä vastarintaan. Mikäli vastarintaa ei synny, aikoo MuKivalmennus huhujen mukaan uhrata ottelun jälkeen itsensä koripallojumalien alttarille.

Parasta antia viime viikonloppuna oli kuitenkin Wippii Work Oy:n tarjoamat talkootyöt lumenluonnin parissa. Huhu kertoo, että Mukijengin entinen päävalmentaja T. Kaminen oli myös pakotettu hommiin mukaan ja aamupäivän rehkimisestä toipuminen kestää pitkälle tätä viikkoa. Toivotaan kuitenkin, että molemmat Tomppa ja KTP ovat iskussa keskiviikon Suomen Cup pelissä ja että Vilpas kaatuisi. Sen jälkeen olisikin jo melkoisen varmaa, että MuKi ja KTP kohtaavat Suomen Cupin finaalissa, koska jos MuKi onnistuisi kaatamaan puolivälierissä Raidersin, niin välierissä vastus olisi suhteellisen helppo. Todennäköinen välieräpari olisi silloin Tampereen Pyrinnön liigajengin muodossa.