MuKin arvot

Yksilöllisyys

Jokainen MuKilainen on yksilö, jonka tarpeet huomioidaan. MuKilainen huomioi kaikki harjoituksiin tai peleihin osallistuvat tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti. Erilaisuus on rikkaus ja MuKilainen nauttii saadessaan harrastaa koripalloa yhdessä erilaisten yksilöiden kanssa. Seura pyrkii olemaan pelaajiensa tukena ja auttaa heitä kehittymään yksilöinä parhaansa mukaan.

Avoimuus

MuKin seuratoiminta ja tiedottaminen on avointa. Kaikista asioista pystytään keskustelemaan.

Kunnioitus

MuKilainen kunnioittaa muita yksilöitä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. MuKilainen on rehellinen, luotettava ja vilpitön. MuKilainen osoittaa kunnioitusta joukkuekaveriaan, vastustajaa, valmentajia, yleisöä, toimitsijoita ja tuomareita kohtaan myös tilanteissa, joissa tunteet ovat nousseet pintaan. MuKilainen erottuu joukosta ja on ylpeä mahdollisuudestaan olla osa joukkuetta ja harrastaa koripalloa.

Kehitys

MuKilainen haluaa oppia päivittäin jotain uutta ja kehittyä niin henkilönä kuin koripalloilijanakin. MuKilainen haluaa myös auttaa joukkuekaveriaan yltämään parhaimpaansa. MuKilainen asettaa tavoitteensa korkealle ja tekee pitkäjänteisesti töitä saavuttaakseen asettamansa tavoitteen. MuKilainen ymmärtää, että töitä tekemällä ja laadukkaasti harjoittelemalla kehittymisellä ei ole rajoja.