Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Mukijengin tanssimekot oli jätetty kaappiin ja taisteluhaarniska kaivettu esille Cupin puolivälieriä varten. Tasaisesti edenneessä ottelussa hikipisaroita ja tunnetta jätettiin kentälle hieman vastustajaa enemmän ja MuKille kova voitto lukemin 68-64.
Kevät lähenee ja merkkejä kaamosmasennuksen helpotuksesta alkaa olla ilmassa. Treeneissä on välillä nähty hymyilyä ja jopa naurunparahduksia.
MuKin U17 SM kausi jatkui kotiottelulla HyPoa vastaan. Paras isku oli kateissa ja ottelussa oltiin kaiken aikaa takaa-ajajan penkillä.
Mukilaisittain valitettavaa oli, että kotijoukkue oli Sykki.
Tilastojen mukaan ottelun johtoasema vaihtui 11 kertaa ja 9 kertaa oltiin tasapisteissä. Ottelu ratkesi viimeisen 30 sekunnin aikana ja lopputulokseksi kirjattiin 88-83 kotijengille. Tiukkaa siis oli, mutta lopputulos täysin sama kuin syksyllä. Bensa loppui kalkkiviivoille.
Osui ja upposi (15.1.2019)
MuKin alle 17-vuotiaat pojat nappasivat maukkaan kotivoiton Salon Vilppaasta.
U19 SM sarja jatkuu MuKin osalta pienessä otteluruuhkassa, kun viikon sisään vastassa on kaikki muut kärkijoukkueet järjestyksessä Rocks, Pyrintö & Honka. Ensimmäisestä ottelusta Rocksia vastaan selvittiin haastavista lähtökohdista huolimatta voittajina maaliin. Kisiksellä pelatussa matsissa kirjattiin lopputulos 62-74 MuKille.
MuKin miesten joukkue karisteli sunnuntain M1DB pelin kauhut harteitaan ottamalla vakuuttavan voiton M1DA sarjan Porvoon Tarmosta. Seuraavana onkin vuorossa jo puolivälierä ja vastassa saman sarjatason joukkue Raiders.
M1DB jatkui MuKin osalta loppiaspäivän saunaillalla. Meno oli kovaa ja PS4 lauloi sulosävelmiään eri pelien muodossa.
Syyskausi on paketoitu nättiin kääröön hyvissä ajoin ennen joulua ja sekä M1DB:ssä että U19 SM-sarjassa Mukijengin otteet olivat kiitettävällä tasolla. Molemmissa sarjoissa joulutauolle päästään kärkikahinoissa.
RSS ATOM