Uutiset

Tervetuloa MuKin kesäleirille 2024!

MuKi Basket järjestää koululaisten kesäloman alussa 3.-8. luokkalaisille suunnatun liikuntapainotteisen päiväleirin Munkinseudulla. Leiri on arkipäivisin klo 9.30-14.00. Osallistua voi yhdelle tai…

MuKin U14 tytöt viettivät pääsiäistä Lahden Easter turnauksessa

MuKin U14 tyttöjen joukkue loisti viime viikonloppuna pelatussa Lahden Easter turnauksessa.

In Memoriam J-P Törrönen 17.8.1967–1.2.2024

MuKin pitkäaikainen aktiivi, pelaaja, valmentaja ja hallituksen jäsen Jari-Pekka ”J-P” Törrönen menehtyi sairauskohtaukseen synnyinkaupungissaan Helsingissä 1.2.2024.

Pantterit murisi MuKin kumoon

Kisapoikien kauden avaustappio koettiin Herttoniemessä, kun kotijoukkue Pantterit puolusti heikosti heittäneen MuKin aseettomaksi.

MuKi ajeli vuoristoradalla

Miehet jatkoivat kauttaan sunnuntai-iltana Hyvinkäällä Pontevaa vastaan. Munkkalaisten ”geimi” heitteli laidasta laitaan, mutta joukkue pystyi raapimaan voiton värikkäiden loppuvaiheiden jälkeen 73-75.

Sarjapisteet plakkariin

MuKi aloitti miesten divarikautensa voitokkaasti. Tyylipisteillä ei juhlittu, kun EBT kaatui Kisahallissa 63-47, mutta ne sarjapisteet – ne otetaan mielellään vastaan.

Uudistunut MuKi hyvillä fiiliksillä kauden avaukseen

Miesten 1B-divisioona käynnistyy MuKin osalta sunnuntaina 8.10. kotiottelulla EBT:tä vastaan. Munkkalaisten preseason-ottelut antoivat positiivisia viboja joukkueen iskukyvystä ja Töölön Kisahallissa pelataankin mielenkiintoinen paikallismatsi klo 17

Kutsu yhdistyksen vuosikokoukseen

MuKin yhdistyksen vuosikokous pidetään Teams-kokouksena maanantaina 25.9. klo 18:00 alkaen. Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita.

Hyvää kesää!

Tiedote 22.05.2023

Tiedote liittyen Tallinn Nord Cup 2023 tapahtumiin

MuKi järjestää jälleen kesäleirin!

MuKi Basket järjestää koululaisten kesäloman alussa 3.-7. luokkalaisille suunnatun liikuntapainotteisen päiväleirin Munkinseudulla. Leiri on arkipäivisin klo 9.30-14.00. Osallistua voi yhdelle tai…

Kutsu yhdistyksen vuosikokoukseen

MuKin yhdistyksen vuosikokous pidetään Teams-kokouksena keskiviikkona 28.9. klo 18:00 alkaen. Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita.

Tervetuloa MuKin kesäleirille 2022!

MuKi Basket järjestää koululaisten kesäloman alussa 3.-6. luokkalaisille suunnatun liikuntapainotteisen päiväleirin Munkinseudulla. Leiri on arkipäivisin klo 10.00-14.00.

Yhdistyksen ylimääräinen kokous

MuKin yhdistyksen ylimääräinen kokous pidetään Teams-kokouksena keskiviikkona 20.4. klo 17.

Huima vei sarjapisteet

MuKin miesten divarijoukkueen vuosi 2022 käynnistyi kotiottelulla Äänekosken Huimaa vastaan. Kotijoukkueen upean avausjakson jälkeen tahtipuikkoa heiluttelikin sitten Huima ja sarjapisteet matkasivat lopulta Keski-Suomeen lukemin 64-72.

Munkkiniemen Kisapoikien kotiottelut pelataan ilman yleisöä

Uudellamaalla on kielletty henkilömäärästä riippumatta kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. Koronapassia ei voi ottaa käyttöön rajoitusten vaihtoehtona. MuKin kotiottelut pelataan täten ilman yleisöä.

Koronapassi käyttöön

Munkkiniemen Kisapoikien kotiotteluissa tullaan tarkistamaan koronapassit kaikilta yli 16-vuotiailta 4.12. alkaen.

Bensa loppui päätösjaksolla

MuKi jatkoi hyviä otteitaan miesten 1A-divisioonassa ja pelasi viihdyttävästi kolme neljännestä. Viimeisellä jaksolla kotijoukkueen paukut kuitenkin loppuivat ja Kouvojen akatemiajoukkue vei lopulta sarjapisteet mukanaan.

Apina putosi selästä

Kolmella tappiolla kauden aloittanut MuKin miesten 1A-divisioonajoukkue on kääntänyt kurssinsa. Viime kausina MuKille suurinumeroisia tappiota aiheuttaneet Kristika Turku ja HNMKY saivat kokea munkkalaisten nousukunnon.

MuKi U19 pojat SM-sarjaan

MuKi:n U19 pojat raivasivat tiensä SM-sarjaan viikonloppuna Turussa pidetyistä karsinnoista.