Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin C-junnut käynnistivät vuotensa Äänekoskella, jossa loppiaislauantaina oli edessä ensimmäiset SM-sarjan ottelut. Joukkue matkusti Jyväskylään jo hyvissä ajoin perjantaina, jossa ensin treenattiin jonka jälkeen siirryttiin kylpylän saunatilojen kauta kohti yöpuuta. MuKi haluaa lämpimästi kiittää HoNsU:n Ensio Helimäkeä, joka mahdollisti perjantain harjoitusvuoron Lehtisaaren kuntotalolta.
MuKin A- ja B-poikia kutsuttiin useampia joulukuussa järjestettäville maajoukkueleireille. Kyseisiltä leireiltä valitaan U16- ja U18-maajoukkueet, jotka edustavat Suomea vuodenvaihteen jälkeen Tallinnassa pelattavassa Baltic Sea Cupissa.
Miesten 1B-divisioonan viimeinen pelikierros ennen joulua pelattiin sunnuntaina. Samalla käynnistyi runkosarjan toinen puolikas ja MuKi kohtasi jenkillä vahvistuneen EBT:n Espoonlahdessa. MuKijengi lähtee joulunviettoon voitto takataskussa, kun espoolaiset kaatuivat nihkeän alun jälkeen 65-89.
Vaikka MuKin alle 16-vuotiaiden joukkue on B-poikien sarjassa tällä hetkellä kuudentena niin silti voidaan puhua hienósti menneestä syyskierroksesta. Joukkue on pelannut talven edetessä nousujohteisesti ja moni pelaaja on ottanut selkeitä steppejä eteenpäin. Jos pari niukkaa tappiota olisi kääntynyt voitoksi niin joukkue olisi pudotuspeliviivan yläpuolella.
MuKin v. 2006-07 syntyneillä pikkujunnuilla on takanaan hieno syksy. Joukkue nitisti viimeisessä ottelussaan ennen joulua Honka Kelon 28-58 ja kruunasi voitollaan tappiottoman syyskauden eteläisen alueen 1.divisioonassa.
Hieman vajaamiehinen MuKi ei pystynyt Matsarissa parhaimpaansa ja kotijoukkue PuHu vei ansaitusti sarjapisteet luvuin 86-74. Vain kahdeksalla pelaajalla Vantaalle saapunut MuKi ei pärjännyt fyysisesti pelanneelle kotijoukkueelle ja kauden toinen tappio oli tosiasia.
MuKin kotitaika oli lähellä murtua, kun teekkariporukka Aalto-Basket meinasi jarruttaa pisteet Otaniemeen. MuKi pystyi kuitenkin nitistämään voiton, kiitos siitä kuuluu ratkaisuhetkillä kolmosia naulanneelle Robin Åvistille.
MuKijengeillä jatkui savotta kotiviikonlopun merkeissä. SM-pelissä oli vastassa sarjanelonen KTP ja sen jälkeen VK1-pelissä entinen sarjakärki Karhukobrat. Molemmista peleistä otettiin voitot ja samalla myös omat paikat sarjataulukon kärjestä.
Miesten 1B-divarin kärkipaikoilla keikkuvat MuKi ja HNMKY kohtasivat sunnuntaina Munkkiniemen yhteiskoululla. Kahden yritteliään joukkueen mittelön vei nimiinsä MuKi, jonka riveistä löytyi ottelun kuluessa monta onnistujaa.
Nuori munkkalaisjoukkue siirtyi M1DB:n kärkipaikalle, kun MuKi taisteli arvokkaan vierasvoiton Karkkilassa 66-72. MuKi on voittanut kauden 9:stä pelistään 8 ja on tällä hetkellä tasaisen sarjan ykkösenä.
RSS ATOM