Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Hyvä sunnuntai (9.10.2017)
Viime viikko päättyi MuKin näkövinkkelistä mukavasti: miehet ja B-pojat tekivät ryöstöretket Länsi-Suomeen ja eteläisen alueen peleissäkin saatiin tulosta aikaan.
C-pojat Latviassa (7.10.2017)
MuKin 04-pojat pelaavat parhaillaan BBBL-turnausta Latviassa. Joukkue voitti hienosti ensimmäisen pelinsä perjantaina ja viikonlopun aikana joukkue pelaa viisi kovaa kansainvälistä ottelua.
Viime kaudella MuKin miesten ensimmäistä kotivoittoa saatiin odottaa helmikuulle asti. Nyt se otettiin kauden avauspelissä ja millä tavalla! MuKille selkeä avausvoitto luvuin 93-66.
MuKin U19-joukkueet karsivat viikonloppuna valkunnallisiin sarjoihina ja joukkueet suorituivat otteluistaan lähes täydellisesti.
Tulevana viikonloppuna karsitaan joukkueet A-nuorten SM-sarjoihin. MuKin kummatkin joukkueet pelaavat samassa karsintalohkossa, joka pelataan Hongan isännöimänä Summahallilla.
Minipojat Virossa (29.9.2017)
Kansainvälinen nuorisoliiga BBBL käynnistyy MuKin 06-poikien osalta tänään perjantaina Vinnissä (EST). MuKi pakkasi kimpsut ja kampsut varhain aamulla ja ylitti Suomnlahden aamulautalla. Joukkue kohtaa ensimmäisessä pelissään venäläisen Grom 2006-joukkueen klo 15:15.
Munkkiniemen Kisapoikien B-junioreilla oli jännittävä SM-karsintaviikonloppu Nokialla. Joukkue hävisi ensimmäisen ottelunsa ja pelasi kaksi seuraavaa matsiaan veitsi kurkulla. Joukkue kuitenkin pystyi venymään ja selvitti tiensä ikäluokan SM-sarjaan
Lauantaina pelataan U16-sarjan toiset SM-karsinnat ja MuKi taistelee pääsystä ikäluokan SM-sarjaan Nokialla pelattavissa karsintaotteluissa.
MuKin toinen A-poikajoukkue selvitti tiensä SM-karsintojen jatkokierrokselle, kun se voitti Loimaalla pelatussa karsintaturnauksessa ensiksi Lahti Basketball II:n ja sitten Helsinki Rocks Valkoisen.
Kausi starttasi pelien osalta viime viikonloppuna, kun Espoossa pelattiin Tallink Tournament ja Rakveressa puolestaan NG Mini Cup. MuKilta oli useampi joukkue avaamassa kauttaan näissä turnauksissa ja tulostakin tuli ihan mukavasti.
RSS ATOM