Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Elokuun viimeisenä viikonloppuna pelataan perinteiset junioriturnaukset joihin MuKi on ottanut osaa. Espoossa järjestetään massiivinen Tallink Tournament ja Rakveressa puolestaan NG Mini Cup. MuKijengejä nähdään kummallakin paikkakunnalla.
Opiskelijat ovat juuri palanneet kesälomilta takaisin koulun penkille, mutta 16-vuotiaat kisaavat vielä perjantaina 11.8. alkavissa EM-kisoissa Montenegrossa. Mukana on myös MuKin taitava takamies Teemu Suokas.
Nuorten PM-kisat käynnistyivät tänään maanantaina Kisakalliossa. Pohjolan U16- ja U18-maajoukkueet mittelevät viikon aikana paremmuudesta ja mukana on myös MuKi-edustusta.
Suomen nuorisomaajoukkueet aloittavat kesän ottelurupeamansa. MuKin pojista ensimmäisenä ovat tulessa U15-maajoukkueeseen valitut Elmo Eräkangas ja Rafin Jahan. Pojat matkaavat Kööpenhaminaan, missä pelataan perinteinen Copenhagen Invitational Tournament.
Munkkiniemen Kisapoikien ensi kauden B-juniorit aloittavat kesäharjoittelun keskiviikkona 7.6. Seura järjestää samalla myös tulevan kauden infotilaisuuden, joka on avoin kaikille MuKin B-poikien toiminnasta kiinnostuneille.
MuKin C-poikien joukkue lähti kauteen lähes kolmenkymmenen 2003 & 2004 syntyneen pelaajan voimin. Otteluita joukkueelle kertyi kauden aikana yli sata, kun pojat pelasivat syksyllä kolmea ja keväällä peräti neljää eri sarjaa ja osallistuivat lisäksi useisiin turnauksiin.
MuKi pääsi mukavasti tapetille koripalloliiton kauden päätösgaalassa, kun kaksi seuran A-poikaa kävi pokkaamassa estradilta palkinnot. Hieno kauden päätös Suomen mestaruuden voittaneilta A-pojilta.
MuKin kausi 2016-17 lyötiin historiankirjoihin kevään päättäjäisissä. Kun viisi vuotta sitten tapahtuma keräsi paikalle n. 50 henkilöä niin tänä vuonna Munkan yhteiskoululle oli saapunut lähes 200 mukilaista juhlistamaan kauden päätöstä.
Peräti 18 MuKin korisjunioria on kutsuttu kevään maajoukkueleireille. Suomen 15-, 16- ja 18-vuotiaiden nuorisomaajoukkueet leireilevät toukokuun lopussa Kisakalliossa.
MuKin junnujengit päättivät kautensa eteläisen alueen 1. divisioonan aluefinaaleihin. Kaikki viikonloppuna pelanneet MuKijengit toivat sarjoistaan hienosti mitalin.
RSS ATOM