Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

A-poikien hieno finaalisarja päättyi munkkiniemeläisten voittoon ja pieni seura juhlistaa jo viidettä perättäistä Suomen mestaruuttaan. Hienosti taistellut Rocks kaatui kolmannessa ja ratkaisevassa finaalissa 69-83.
A-poikien finaalisarja on tasan 1-1 ja mestaruuden ratkaiseva kolmas finaali pelataan Kallahdessa tiistana 25.4. klo 18:00.
Kun osa MuKin A-pojista pelaa SM-finaaleja niin toinen osa kävi lauantaina Säynätsalossa pelaamassa A-poikien valtakunnalisen 1. divisioonan Final Fouria. Joukkue palasi kotiin hopeamitalit kaulassaan.
Munkkiniemen Kisapoikien B-juniorit päättivät SM-ottelunsa voitokkaasti. Pronssimatsia isännöinyt MuKi kaatoi Tampereen Pyrinnön 86-56 ja himmeämmät mitalit jäivät Munkkaan.
MuKin 06-syntyneet pelaavat viikonloppuna Latvissa BBBL:n U11-ikäluokan lopputurnauksessa.
MuKin B-pojat eivät pystyneet pitämään kiinni välieräsarjan johdostaan, vaan kärsivät 83-69 tappion ratkaisevassa semifinaalissa. SM-finaalit jäivät siis haaveeksi ja joukkue kohtaa Tampereen Pyrinnön ensi lauantaina pelattavassa pronssiottelussa.
MuKi taistelee SM-finaalipaikasta tosissaan, vaikka lauantaisen avausvoiton jälkeen Honka tasoitti tilanteen seuraavana päivänä. Ratkaisu nähdään keskiviikkona klo 17:00 Honkahallilla
C-pojat pelasivat kauden viimeisen SM-sarjakierroksensa Heinolassa. Pojilla oli vielä mahdollisuudet lopputurnauksen, mutta se tarkotti kahden voiton lisäksi hieman apuja myös muilta joukkueilta. MuKi hoitikin oman tonttinsa tyylikkäästi, mutta jäi lopulta rannalle lopputurnauksesta harmittavasti piste-eron turvin.
MuKi eteni A-poikien SM-finaaliin suoraan kahdella voitolla. Launataina MuKijengi puolusti kotikenttäänsä menetyksekkäästi ja nappasi välieräsarjan ensimmäisen voiton Munkkiniemen yhteiskoululla. Sunnuntaina joukkue ai antanut KTP:lle mahdollisuutta tasoittaa sarjaa, vaan piti kotkalaiset takanaan ja eteni kahden viikon päästä pelattaviin SM-finaaleihin.
Viime viikonloppuna pelattiin A- ja B-nuorten valtakunnallisten sarjojen viimeiset runkosarjaottelut. MuKi selvisi loppupeleihin kaikissa pelaamissaan sarjoissa ja nyt edessä on pudotuspelit.
RSS ATOM