Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

MuKin U19-joukkueet karsivat viikonloppuna valkunnallisiin sarjoihina ja joukkueet suorituivat otteluistaan lähes täydellisesti.
Tulevana viikonloppuna karsitaan joukkueet A-nuorten SM-sarjoihin. MuKin kummatkin joukkueet pelaavat samassa karsintalohkossa, joka pelataan Hongan isännöimänä Summahallilla.
Minipojat Virossa (29.9.2017)
Kansainvälinen nuorisoliiga BBBL käynnistyy MuKin 06-poikien osalta tänään perjantaina Vinnissä (EST). MuKi pakkasi kimpsut ja kampsut varhain aamulla ja ylitti Suomnlahden aamulautalla. Joukkue kohtaa ensimmäisessä pelissään venäläisen Grom 2006-joukkueen klo 15:15.
Munkkiniemen Kisapoikien B-junioreilla oli jännittävä SM-karsintaviikonloppu Nokialla. Joukkue hävisi ensimmäisen ottelunsa ja pelasi kaksi seuraavaa matsiaan veitsi kurkulla. Joukkue kuitenkin pystyi venymään ja selvitti tiensä ikäluokan SM-sarjaan
Lauantaina pelataan U16-sarjan toiset SM-karsinnat ja MuKi taistelee pääsystä ikäluokan SM-sarjaan Nokialla pelattavissa karsintaotteluissa.
MuKin toinen A-poikajoukkue selvitti tiensä SM-karsintojen jatkokierrokselle, kun se voitti Loimaalla pelatussa karsintaturnauksessa ensiksi Lahti Basketball II:n ja sitten Helsinki Rocks Valkoisen.
Kausi starttasi pelien osalta viime viikonloppuna, kun Espoossa pelattiin Tallink Tournament ja Rakveressa puolestaan NG Mini Cup. MuKilta oli useampi joukkue avaamassa kauttaan näissä turnauksissa ja tulostakin tuli ihan mukavasti.
Elokuun viimeisenä viikonloppuna pelataan perinteiset junioriturnaukset joihin MuKi on ottanut osaa. Espoossa järjestetään massiivinen Tallink Tournament ja Rakveressa puolestaan NG Mini Cup. MuKijengejä nähdään kummallakin paikkakunnalla.
Opiskelijat ovat juuri palanneet kesälomilta takaisin koulun penkille, mutta 16-vuotiaat kisaavat vielä perjantaina 11.8. alkavissa EM-kisoissa Montenegrossa. Mukana on myös MuKin taitava takamies Teemu Suokas.
Nuorten PM-kisat käynnistyivät tänään maanantaina Kisakalliossa. Pohjolan U16- ja U18-maajoukkueet mittelevät viikon aikana paremmuudesta ja mukana on myös MuKi-edustusta.
RSS ATOM