Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

Suomen nuorisomaajoukkueet aloittavat kesän ottelurupeamansa. MuKin pojista ensimmäisenä ovat tulessa U15-maajoukkueeseen valitut Elmo Eräkangas ja Rafin Jahan. Pojat matkaavat Kööpenhaminaan, missä pelataan perinteinen Copenhagen Invitational Tournament.
Munkkiniemen Kisapoikien ensi kauden B-juniorit aloittavat kesäharjoittelun keskiviikkona 7.6. Seura järjestää samalla myös tulevan kauden infotilaisuuden, joka on avoin kaikille MuKin B-poikien toiminnasta kiinnostuneille.
MuKin C-poikien joukkue lähti kauteen lähes kolmenkymmenen 2003 & 2004 syntyneen pelaajan voimin. Otteluita joukkueelle kertyi kauden aikana yli sata, kun pojat pelasivat syksyllä kolmea ja keväällä peräti neljää eri sarjaa ja osallistuivat lisäksi useisiin turnauksiin.
MuKi pääsi mukavasti tapetille koripalloliiton kauden päätösgaalassa, kun kaksi seuran A-poikaa kävi pokkaamassa estradilta palkinnot. Hieno kauden päätös Suomen mestaruuden voittaneilta A-pojilta.
MuKin kausi 2016-17 lyötiin historiankirjoihin kevään päättäjäisissä. Kun viisi vuotta sitten tapahtuma keräsi paikalle n. 50 henkilöä niin tänä vuonna Munkan yhteiskoululle oli saapunut lähes 200 mukilaista juhlistamaan kauden päätöstä.
Peräti 18 MuKin korisjunioria on kutsuttu kevään maajoukkueleireille. Suomen 15-, 16- ja 18-vuotiaiden nuorisomaajoukkueet leireilevät toukokuun lopussa Kisakalliossa.
MuKin junnujengit päättivät kautensa eteläisen alueen 1. divisioonan aluefinaaleihin. Kaikki viikonloppuna pelanneet MuKijengit toivat sarjoistaan hienosti mitalin.
A-poikien hieno finaalisarja päättyi munkkiniemeläisten voittoon ja pieni seura juhlistaa jo viidettä perättäistä Suomen mestaruuttaan. Hienosti taistellut Rocks kaatui kolmannessa ja ratkaisevassa finaalissa 69-83.
A-poikien finaalisarja on tasan 1-1 ja mestaruuden ratkaiseva kolmas finaali pelataan Kallahdessa tiistana 25.4. klo 18:00.
Kun osa MuKin A-pojista pelaa SM-finaaleja niin toinen osa kävi lauantaina Säynätsalossa pelaamassa A-poikien valtakunnalisen 1. divisioonan Final Fouria. Joukkue palasi kotiin hopeamitalit kaulassaan.
RSS ATOM