Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin 06-syntyneet pelaavat viikonloppuna Latvissa BBBL:n U11-ikäluokan lopputurnauksessa.
MuKin B-pojat eivät pystyneet pitämään kiinni välieräsarjan johdostaan, vaan kärsivät 83-69 tappion ratkaisevassa semifinaalissa. SM-finaalit jäivät siis haaveeksi ja joukkue kohtaa Tampereen Pyrinnön ensi lauantaina pelattavassa pronssiottelussa.
MuKi taistelee SM-finaalipaikasta tosissaan, vaikka lauantaisen avausvoiton jälkeen Honka tasoitti tilanteen seuraavana päivänä. Ratkaisu nähdään keskiviikkona klo 17:00 Honkahallilla
C-pojat pelasivat kauden viimeisen SM-sarjakierroksensa Heinolassa. Pojilla oli vielä mahdollisuudet lopputurnauksen, mutta se tarkotti kahden voiton lisäksi hieman apuja myös muilta joukkueilta. MuKi hoitikin oman tonttinsa tyylikkäästi, mutta jäi lopulta rannalle lopputurnauksesta harmittavasti piste-eron turvin.
MuKi eteni A-poikien SM-finaaliin suoraan kahdella voitolla. Launataina MuKijengi puolusti kotikenttäänsä menetyksekkäästi ja nappasi välieräsarjan ensimmäisen voiton Munkkiniemen yhteiskoululla. Sunnuntaina joukkue ai antanut KTP:lle mahdollisuutta tasoittaa sarjaa, vaan piti kotkalaiset takanaan ja eteni kahden viikon päästä pelattaviin SM-finaaleihin.
Viime viikonloppuna pelattiin A- ja B-nuorten valtakunnallisten sarjojen viimeiset runkosarjaottelut. MuKi selvisi loppupeleihin kaikissa pelaamissaan sarjoissa ja nyt edessä on pudotuspelit.
MuKin 00-pojat jahtaavat paikkaa EYBL:n lopputurnaukseen Szekesfehervarissa tulevana viikonloppuna. Joukkue pelaa Unkarissa neljä ottelua ja viiden joukkueen play-off-turnauksen kaksi parasta lunastaa lipun Riiassa pelattavaan lopputurnaukseen.
MuKin C-pojat Joona Heinonen, Leo Nordberg ja Mikael Valtonen ovat valittu Suomen Biddy-joukkueeseen, joka on juuri matkannut Slidelliin (USA) pelaamaan paikallista Biddy-turnausta.
MuKin B-pojat päättivät EYBL:n (European Youth Basketball League) runkosarjan viime viikonloppuna Moskovassa. Joukkue taisteli viimeiseen asti pääsystä liigan lopputurnaukseen Latviaan, mutta tavoite jäi lopulta yhden voiton päähän.
A-poikien SM-sarjan toiseksi viimeisellä kierroksella otettiin mittaa Pyrinnöstä poikkeuksellisesti Pirkkolan palloiluhallilla. Vaikka joulukuussa ensimmäinen matsi Tampereella ratkesi MuKijengille jo heti alussa, niin helppoa tästä ottelusta ei odotettu ja sellaista siitä ei tullutkaan. Tiukan väännön jälkeen voitto jäi onneksi Helsinkiin ja haaveet kotiedusta pudotuspeleihin ovat elossa.
RSS ATOM