Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKi eteni A-poikien SM-finaaliin suoraan kahdella voitolla. Launataina MuKijengi puolusti kotikenttäänsä menetyksekkäästi ja nappasi välieräsarjan ensimmäisen voiton Munkkiniemen yhteiskoululla. Sunnuntaina joukkue ai antanut KTP:lle mahdollisuutta tasoittaa sarjaa, vaan piti kotkalaiset takanaan ja eteni kahden viikon päästä pelattaviin SM-finaaleihin.
Viime viikonloppuna pelattiin A- ja B-nuorten valtakunnallisten sarjojen viimeiset runkosarjaottelut. MuKi selvisi loppupeleihin kaikissa pelaamissaan sarjoissa ja nyt edessä on pudotuspelit.
MuKin 00-pojat jahtaavat paikkaa EYBL:n lopputurnaukseen Szekesfehervarissa tulevana viikonloppuna. Joukkue pelaa Unkarissa neljä ottelua ja viiden joukkueen play-off-turnauksen kaksi parasta lunastaa lipun Riiassa pelattavaan lopputurnaukseen.
MuKin C-pojat Joona Heinonen, Leo Nordberg ja Mikael Valtonen ovat valittu Suomen Biddy-joukkueeseen, joka on juuri matkannut Slidelliin (USA) pelaamaan paikallista Biddy-turnausta.
MuKin B-pojat päättivät EYBL:n (European Youth Basketball League) runkosarjan viime viikonloppuna Moskovassa. Joukkue taisteli viimeiseen asti pääsystä liigan lopputurnaukseen Latviaan, mutta tavoite jäi lopulta yhden voiton päähän.
A-poikien SM-sarjan toiseksi viimeisellä kierroksella otettiin mittaa Pyrinnöstä poikkeuksellisesti Pirkkolan palloiluhallilla. Vaikka joulukuussa ensimmäinen matsi Tampereella ratkesi MuKijengille jo heti alussa, niin helppoa tästä ottelusta ei odotettu ja sellaista siitä ei tullutkaan. Tiukan väännön jälkeen voitto jäi onneksi Helsinkiin ja haaveet kotiedusta pudotuspeleihin ovat elossa.
MuKin C-pojat isännöivät lauantaina C-poikien SM-sarjaa Munkkiniemessä. Hienoa kautta pelaavien C-poikien vierailijoiksi olivat saapuneet vakuuttavasti suurinumeroisiin voittoihin sarjassa edennyt Korihait (4/0) sekä kiivaasti ensimmäistä voittoaan sarjassa metsässä HoNSu (0/4).
Kauhajoen Karhu vieraili sunnuntaina Munkkiniemessä. Ilman ykköstykkiään pelannut Karhuryhmä ei pysynyt kotijoukkueen kyydissä vaan joutui taipumaan laajalla materiaalilla iskeneelle kotijoukkueelle selvin numeroin.
MuKin A-poikien kevätvire näyttää vahvasti ylöspäin. Namika Lahti kaatui ASM-ottelussa Munkkiniemessä helpohkosti ja MuKi varmisti voitollaan paikan pudotuspeleissä. Divarissakin otettiin viikonloppuna yksi voitto ja paikka final four-turnauksessa on poikien omissa käsissä.
C-pojat jatkoivat erittäin vahvoja otteitaan eteläisen alueen ykkösdivisioonassa. Joukkue napsi viikonloppuna jälleen kaksi kovaa voittoa, kun lauantaina kaatui vieraskentällä EBT sekä sunnuntaina puolestaan kotisalissa HNMKY. Joukkue porskuttaa ykkösdivarin kärkipaikalla 8/1 saldolla ja on näin ollen varmistanut paikkansa ykkösdivisioonaan aluefinaaleissa.
RSS ATOM