Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin A-poikien kevätvire näyttää vahvasti ylöspäin. Namika Lahti kaatui ASM-ottelussa Munkkiniemessä helpohkosti ja MuKi varmisti voitollaan paikan pudotuspeleissä. Divarissakin otettiin viikonloppuna yksi voitto ja paikka final four-turnauksessa on poikien omissa käsissä.
C-pojat jatkoivat erittäin vahvoja otteitaan eteläisen alueen ykkösdivisioonassa. Joukkue napsi viikonloppuna jälleen kaksi kovaa voittoa, kun lauantaina kaatui vieraskentällä EBT sekä sunnuntaina puolestaan kotisalissa HNMKY. Joukkue porskuttaa ykkösdivarin kärkipaikalla 8/1 saldolla ja on näin ollen varmistanut paikkansa ykkösdivisioonaan aluefinaaleissa.
MuKin 06-pojat aloittavat tänään pelit Madonassa järjestettävässä kolmannessa BBBL-turnauksessa. Pojilla on viisi peliä pelattavanaan ja joukkue on kasassa täydellä miehistöllä.
Koululiikuntaliiton lukioiden koripallomestaruus ratkottiin Munkkiniemen yhteiskoulussa keskiviikkona. KLL:n lopputurnaukseen olivat järjestäjien lisäksi selvinneet myös PHYK ja JKL (Jyväskylä). MYK toimi kohteliaana isäntänä vierailleen kentän ulkopuolella, mutta parketilla munkkalaiset eivät antaneet vastustajilleen armoa ja toivat Munkkaan kultaiset mitalit.
MuKin ensimmäinen kausi miesten valtakunnallisessa sarjassa päättyi viime viikonloppuna Turussa. Nuori joukkue kasvoi ja kehittyi kauden kuluessa aimo askelin ja tulevaisuus näyttää valoisalta nyt kun sarjapaikkakin saatiin varmistettua ensi vuodeksi.
B-poikien SM-sarja on kääntymässä loppusuoralla ja MuKi pelasi viikonloppuna tuplakierroksen. Lauantaina joukkue voitti Pyrinnön, mutta sunnuntaina pojat kärsivät niukan pisteen tappion PuHulle.
MuKin A-pojat jatkoivat viimeisen härkäviikonlopun urakointiaan tuplakierroksella kotiluolassa, kun VK1-sarjassa vieraaksi tuli Kouvot ja SM-sarjassa Helsingin Namika. Molemmilla joukkueilla oli panosta, kun valtsikkajengillä metsästetään Final 4 paikkaa ja SM-jengillä taas kotietua välieriin.
MuKin C-pojat palasivat viikonloppuna jälleen sorvin ääreen muutaman viikon talvilomatauon jälkeen. Totaalinen reilu viikon breikki harjoittelusta hiihtoloman viikon aikana ehkä hieman paistoi poikien otteista viikonlopun aikana, mutta loppujen lopuksi kentältä poistui varsin tyytyväisiä pelaajia.
MuKin miesten 1 B divisioonassa pelaava joukkue asetti syksyllä tavoitteekseen kehittymisen ja sarjapaikan säilyttämisen. Sarjapaikka varmistui eilen, kun MuKijengi voitti PeU-Basketin kotonaan luvuin 88-86. MuKi johti puoliajalla jo 20 pisteellä, mutta oli lähellä menettää johtonsa sekä mahdollisen sarjapaikkansa ensi kaudeksi, kun PeU nousi lopussa kantaan.
MuKi kohtasi puolentoista viikon sisään HyPon toistamiseen miesten 1B-divarissa ja tuloksena jälleen viiden pisteen tappio. Kummassakin ottelussa annettiin kaverille lähes 20 pistettä eteen ja sitten alkoi grindaaminen, joka ei valitettavasti tuottanut tulosta.
RSS ATOM