Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

A-poikien SM-sarjan toiseksi viimeisellä kierroksella otettiin mittaa Pyrinnöstä poikkeuksellisesti Pirkkolan palloiluhallilla. Vaikka joulukuussa ensimmäinen matsi Tampereella ratkesi MuKijengille jo heti alussa, niin helppoa tästä ottelusta ei odotettu ja sellaista siitä ei tullutkaan. Tiukan väännön jälkeen voitto jäi onneksi Helsinkiin ja haaveet kotiedusta pudotuspeleihin ovat elossa.
MuKin C-pojat isännöivät lauantaina C-poikien SM-sarjaa Munkkiniemessä. Hienoa kautta pelaavien C-poikien vierailijoiksi olivat saapuneet vakuuttavasti suurinumeroisiin voittoihin sarjassa edennyt Korihait (4/0) sekä kiivaasti ensimmäistä voittoaan sarjassa metsässä HoNSu (0/4).
Kauhajoen Karhu vieraili sunnuntaina Munkkiniemessä. Ilman ykköstykkiään pelannut Karhuryhmä ei pysynyt kotijoukkueen kyydissä vaan joutui taipumaan laajalla materiaalilla iskeneelle kotijoukkueelle selvin numeroin.
MuKin A-poikien kevätvire näyttää vahvasti ylöspäin. Namika Lahti kaatui ASM-ottelussa Munkkiniemessä helpohkosti ja MuKi varmisti voitollaan paikan pudotuspeleissä. Divarissakin otettiin viikonloppuna yksi voitto ja paikka final four-turnauksessa on poikien omissa käsissä.
C-pojat jatkoivat erittäin vahvoja otteitaan eteläisen alueen ykkösdivisioonassa. Joukkue napsi viikonloppuna jälleen kaksi kovaa voittoa, kun lauantaina kaatui vieraskentällä EBT sekä sunnuntaina puolestaan kotisalissa HNMKY. Joukkue porskuttaa ykkösdivarin kärkipaikalla 8/1 saldolla ja on näin ollen varmistanut paikkansa ykkösdivisioonaan aluefinaaleissa.
MuKin 06-pojat aloittavat tänään pelit Madonassa järjestettävässä kolmannessa BBBL-turnauksessa. Pojilla on viisi peliä pelattavanaan ja joukkue on kasassa täydellä miehistöllä.
Koululiikuntaliiton lukioiden koripallomestaruus ratkottiin Munkkiniemen yhteiskoulussa keskiviikkona. KLL:n lopputurnaukseen olivat järjestäjien lisäksi selvinneet myös PHYK ja JKL (Jyväskylä). MYK toimi kohteliaana isäntänä vierailleen kentän ulkopuolella, mutta parketilla munkkalaiset eivät antaneet vastustajilleen armoa ja toivat Munkkaan kultaiset mitalit.
MuKin ensimmäinen kausi miesten valtakunnallisessa sarjassa päättyi viime viikonloppuna Turussa. Nuori joukkue kasvoi ja kehittyi kauden kuluessa aimo askelin ja tulevaisuus näyttää valoisalta nyt kun sarjapaikkakin saatiin varmistettua ensi vuodeksi.
B-poikien SM-sarja on kääntymässä loppusuoralla ja MuKi pelasi viikonloppuna tuplakierroksen. Lauantaina joukkue voitti Pyrinnön, mutta sunnuntaina pojat kärsivät niukan pisteen tappion PuHulle.
MuKin A-pojat jatkoivat viimeisen härkäviikonlopun urakointiaan tuplakierroksella kotiluolassa, kun VK1-sarjassa vieraaksi tuli Kouvot ja SM-sarjassa Helsingin Namika. Molemmilla joukkueilla oli panosta, kun valtsikkajengillä metsästetään Final 4 paikkaa ja SM-jengillä taas kotietua välieriin.
RSS ATOM