Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin A-pojat isännöivät lauantaina kaksi kotiottelua, kun FoKoPo kohdattiin valtakunnallisessa ykkösdivarissa ja Forssan naapurikaupunki Karkkila heti perään alkaneessa SM-ottelussa. Munkkalaiset pitivät kotipesänsä puhtaana ja vieraat palasivat Lounais-Hämeen seudulle ilman pisteitä.
MuKin jahti sarjapisteistä jatkui perjantai-iltana Tesoman uudessa palloiluhallissa. Pitkä päivä päättyi pettymykseen, kun varsin huonotasoinen ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon.
MuKin miesten divarijengi voitti ensimmäistä kertaa kotisalissaan ja toisen ottelunsa putkeen juuri kun niitä eniten tarvittiin. Taistelu sarjapaikasta jatkuu ja sunnuntain voitto-ottelu JyWeä vastaan antaa pojille rutkasti lisää itseluottamusta loppukauden peleihin.
MuKin C-pojat pelasivat lauantaina toisen SM-sarjaturnauksen SYK:ssä, jossa vastassa oli isäntäjoukkue Sykki (2/0) sekä Kauhajoen Karhu (1/1). Ensimmäisessä turnauksessa tammikuussa MuKi hävisi molemmat pelinsä, joten selkeä tavoite tälle päivälle oli voittotilin avaaminen tässä sarjassa.
SäyRi saapui MuKin vieraaksi B-poikien SM-otteluun, mutta laajalla rintamalla pelannut kotijoukkue teki alusta asti selväksi, että joukkue ei ollut yllätettävissä.
MuKin miesten jengi nappasi pitkästä aikaa voiton 1B-divarissa, kun joukkue kävi kääntymässä Karkkilassa. Erittäin tärkeät sarjapisteet otettiin Munkassa ilolla vastaan ja ensi sunnuntaina on jopa tärkeämmät pisteet tarjolla, kun JyWe saapuu Mykin parketille.
MuKilla oli pitkään vaikeuksia hyvin pelannutta HNMKY:tä vastaan B-poikien SM-sarjaottelussa Malmin Palloiluhallilla. Vasta kolmannen neljänneksen ryhtiliike toi lopulta voiton ailahtelevasti pelanneelle vierasjoukkueelle.
MuKin C-pojat pelaavat kevätkaudella SM-sarjansa lisäksi kolmea alueen sarjaa. C-pojilla on edustus 03-syntyneiden ykkös- ja kakkosdivareissa sekä sitten 04-syntyneiden ykkösdivarissa. Viikonloppuna joukkue tahkosi kolme peliä - yhden jokaisessa sarjassa.
MuKin A-pojat saivat vastaansa sarjakakkosen KTP:n ja MuKilla oli kalavelkoja maksettavana syyskierroksen tappiostaan. Alkusähläyksen jälkeen helsinkiläiset saivat juonesta kiinni ja tasaisesti edennyt ottelu kääntyi kotijoukkueelle vasta viimeisellä jaksolla.
Viime viikonloppuna MuKin 00- ja 01/02-pojat pelasivat 9 kansainvälistä ottelua, joista voittoja otettiin hienosti 7 kpl. Tappiotkin olivat minimaalisia, joten näiden joukkueiden viikonloppua voidaan pitää onnistuneena.
RSS ATOM