Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Pisteet Vantaalta (26.2.2017)
A-poikien SM-sarja jatkui hiihtoloman päättyessä ja MuKi kävi kääntymässä Martinlaaksossa hakemassa sarjapisteet hieman etelämmäksi. MuKi teki selvän pesäeron jo ottelun alussa eikä voittajasta ollut epäselvyyttä ottelun edetessä.
B-pojilla vaikeaa (14.2.2017)
Honka antoi MuKin B-pojille opetuksen kovaa pelaamisesta viime sunnuntai-iltana Summahallilla. Aggressiivisesti pelanneet espoolaiset saivat MuKin täysin aseettomaksi ja kotijoukkue otti ansaitun voiton.
MuKin miehet matkasivat viikonlopun toiseen peliinsä sunnuntaina Kaarinaan. Isäntäjoukkue on yksi sarjan voittajasuosikeista, joten helppoa päiväpuhdetta ei ollut tiedossa. Viime kohtaamisella kotiluolassa Ura saatiin kovalla pelillä hieman pois raiteiltaan, joten pientä kalavelkojen maksuakin odotettiin saatavan.
MuKin C-pojat urakoivat viikonloppuna jälleen kolme peliä tänä ja tuloksena oli varsin nousujohteisten peliesitysten jälkeen kaksi voittoa ja yksi tappio. C-pojissa vallitsee tällä hetkellä erittäin hyvä meininki, treeneissä hikeä vuodattaa hymy huulilla vajaa 30 innokasta kundia ja pojat kehittyvät hurjaa vauhtia niin yksilöinä kuin joukkueenakin.
MuKin A-pojat isännöivät lauantaina kaksi kotiottelua, kun FoKoPo kohdattiin valtakunnallisessa ykkösdivarissa ja Forssan naapurikaupunki Karkkila heti perään alkaneessa SM-ottelussa. Munkkalaiset pitivät kotipesänsä puhtaana ja vieraat palasivat Lounais-Hämeen seudulle ilman pisteitä.
MuKin jahti sarjapisteistä jatkui perjantai-iltana Tesoman uudessa palloiluhallissa. Pitkä päivä päättyi pettymykseen, kun varsin huonotasoinen ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon.
MuKin miesten divarijengi voitti ensimmäistä kertaa kotisalissaan ja toisen ottelunsa putkeen juuri kun niitä eniten tarvittiin. Taistelu sarjapaikasta jatkuu ja sunnuntain voitto-ottelu JyWeä vastaan antaa pojille rutkasti lisää itseluottamusta loppukauden peleihin.
MuKin C-pojat pelasivat lauantaina toisen SM-sarjaturnauksen SYK:ssä, jossa vastassa oli isäntäjoukkue Sykki (2/0) sekä Kauhajoen Karhu (1/1). Ensimmäisessä turnauksessa tammikuussa MuKi hävisi molemmat pelinsä, joten selkeä tavoite tälle päivälle oli voittotilin avaaminen tässä sarjassa.
SäyRi saapui MuKin vieraaksi B-poikien SM-otteluun, mutta laajalla rintamalla pelannut kotijoukkue teki alusta asti selväksi, että joukkue ei ollut yllätettävissä.
MuKin miesten jengi nappasi pitkästä aikaa voiton 1B-divarissa, kun joukkue kävi kääntymässä Karkkilassa. Erittäin tärkeät sarjapisteet otettiin Munkassa ilolla vastaan ja ensi sunnuntaina on jopa tärkeämmät pisteet tarjolla, kun JyWe saapuu Mykin parketille.
RSS ATOM