Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin A-pojat saivat vastaansa sarjakakkosen KTP:n ja MuKilla oli kalavelkoja maksettavana syyskierroksen tappiostaan. Alkusähläyksen jälkeen helsinkiläiset saivat juonesta kiinni ja tasaisesti edennyt ottelu kääntyi kotijoukkueelle vasta viimeisellä jaksolla.
Viime viikonloppuna MuKin 00- ja 01/02-pojat pelasivat 9 kansainvälistä ottelua, joista voittoja otettiin hienosti 7 kpl. Tappiotkin olivat minimaalisia, joten näiden joukkueiden viikonloppua voidaan pitää onnistuneena.
Miesten ykkösdirre jatkui kahdella ottelulla sunnuntaina ja tiistaina. Tuloksena matseista oli tappiot sekä Helsingin Namikalle, että Pussihukille.
MuKin A-pojat matkustivat viimeistä kertaa tällä kaudella runkosarjan osalta kehä 3:n ulkopuolelle ja vastuksena oli Salon Vilpas.
Rankka viikonloppu (19.1.2017)
MuKin vanhemmilla junnuilla on tiedossa tapahtumarikas viikonloppu. Joukkueita ja pelaajia on ympäri Eurooppaa ja kpitäisi joukkueen kotimaahan jäävätkin saavat urakoida ihan tarpeeksi.
MuKin 1DB-joukkue joukkue vieraili sunnuntaina Espoonlahdessa ja taisteli loppuun asti sinnikkäästi. Kotijoukkue oli kuitenkin kokeneempi ja vei tasaisen ottelun nimiinsä 79-69. Korinteko oli nuorille mukilaisille vaikeaa eikä hyökkäyspään onnistujia ollut liikaa.
MuKin B-junnuilla oli tukalat paikat SM-ottelussa WBKori-80 vastaan. Vasta 14 sekuntia ennen loppua johtoon siirtynyt kotijoukkue oli hätää kärsimässä lähes koko ottelun ajan, mutta uskomaton nousu loppuhetkillä takasi voiton munkkalaisille.
Miesten 1B-divarin tyvessä pelattiin tärkeistä sarjapisteistä perjantai-iltana. MuKi yritti kasvattaa piste-eroa Namika Lappeenrantaan, mutta nuori kotijoukkue ei pystynyt kaatamaan aggressiivisesti pelannutta Namikaa.
Kisapoikien B-junnut jatkoivat pelejään joulutauon jälkeen Loimaalla. Rikkonaisen syyskauden läpikäyneet B-pojat pelasivat irtonaisesti ja treeneissäkin nähdään jo sairastuvalta pois siirtyviä pelaajia, joten positiivisia uutisia on joukkueelle tiedossa lähiviikkoina.
Miesten ykkösdivari jatkui Kouvolassa viime sunnuntaina. MuKi kohtasi sarjan kärkeen kuuluvan Korikouvojen joukkueen, joka ei antanut MuKille mahdollisuutta sarjapisteisiin, vaikka vieraat ajoittain pelasivatkin mainiosti.
RSS ATOM