Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

MuKin C-pojat pelasivat lauantaina toisen SM-sarjaturnauksen SYK:ssä, jossa vastassa oli isäntäjoukkue Sykki (2/0) sekä Kauhajoen Karhu (1/1). Ensimmäisessä turnauksessa tammikuussa MuKi hävisi molemmat pelinsä, joten selkeä tavoite tälle päivälle oli voittotilin avaaminen tässä sarjassa.
SäyRi saapui MuKin vieraaksi B-poikien SM-otteluun, mutta laajalla rintamalla pelannut kotijoukkue teki alusta asti selväksi, että joukkue ei ollut yllätettävissä.
MuKin miesten jengi nappasi pitkästä aikaa voiton 1B-divarissa, kun joukkue kävi kääntymässä Karkkilassa. Erittäin tärkeät sarjapisteet otettiin Munkassa ilolla vastaan ja ensi sunnuntaina on jopa tärkeämmät pisteet tarjolla, kun JyWe saapuu Mykin parketille.
MuKilla oli pitkään vaikeuksia hyvin pelannutta HNMKY:tä vastaan B-poikien SM-sarjaottelussa Malmin Palloiluhallilla. Vasta kolmannen neljänneksen ryhtiliike toi lopulta voiton ailahtelevasti pelanneelle vierasjoukkueelle.
MuKin C-pojat pelaavat kevätkaudella SM-sarjansa lisäksi kolmea alueen sarjaa. C-pojilla on edustus 03-syntyneiden ykkös- ja kakkosdivareissa sekä sitten 04-syntyneiden ykkösdivarissa. Viikonloppuna joukkue tahkosi kolme peliä - yhden jokaisessa sarjassa.
MuKin A-pojat saivat vastaansa sarjakakkosen KTP:n ja MuKilla oli kalavelkoja maksettavana syyskierroksen tappiostaan. Alkusähläyksen jälkeen helsinkiläiset saivat juonesta kiinni ja tasaisesti edennyt ottelu kääntyi kotijoukkueelle vasta viimeisellä jaksolla.
Viime viikonloppuna MuKin 00- ja 01/02-pojat pelasivat 9 kansainvälistä ottelua, joista voittoja otettiin hienosti 7 kpl. Tappiotkin olivat minimaalisia, joten näiden joukkueiden viikonloppua voidaan pitää onnistuneena.
Miesten ykkösdirre jatkui kahdella ottelulla sunnuntaina ja tiistaina. Tuloksena matseista oli tappiot sekä Helsingin Namikalle, että Pussihukille.
MuKin A-pojat matkustivat viimeistä kertaa tällä kaudella runkosarjan osalta kehä 3:n ulkopuolelle ja vastuksena oli Salon Vilpas.
Rankka viikonloppu (19.1.2017)
MuKin vanhemmilla junnuilla on tiedossa tapahtumarikas viikonloppu. Joukkueita ja pelaajia on ympäri Eurooppaa ja kpitäisi joukkueen kotimaahan jäävätkin saavat urakoida ihan tarpeeksi.
RSS ATOM