Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Komeasti syksyn karsinnoista tiensä kevään SM-sarjaan saavuttaneet MuKin C-pojat avasivat sarjataipaleensa lauantaina Turussa. Vastassa oli isäntäjoukkueen Turun NMKY:n lisäksi paikallisvastustaja Helsingin NMKY.
A-poikien valtakunnalliset sarjat jatkuivat joulutauon jälkeen. Munkkalaiset tekivät visiitin Malmille ja kohtasivat Helsinki Rocksin A-poikien SM-sarjassa sekä 1. divisioonassa.
Virossa pelataan parasta aikaa Baltic Sea Basketball Cupia (BSBC) nuorisomaajoukkueiden voimin. Mukana on myös MuKin pelaajia edustamassa Suomea niin 16-vuotiaiden kuin 18-vuotiaidenkin sarjoissa.
MuKin C-pojat jättivät tänä vuonna tapanintanssit väliin ja suuntasivat Kaunasiin perinteiseen Sabonis Cupiin mittaamaan tasonsa Baltian 03-ikäluokan kärkijoukkueita vastaan. Kysessä oli monelle ensimmäiset kansainväliset pelit koko urallaan, joten vatsassa oli ehkä tavallista enemmän perhosia. Matkaan lähdettiin siis tapaninpäivänä yhteensä 13 pelaajan voimin.
Minipojat Latviassa (18.12.2016)
MuKin 06-pojat pelasivat viikonloppuna BBBL:n toisen osaturnauksen Latvian pääkaupungissa Riiassa. Joukkue jatkoi hyviä peliesityksiään voittamalla viidestä pelistään neljä. Pojat ovat hyvin mukana liigan kärkikahinoissa, kun vielä yksi osaturnaus on pelaamatta.
Syyskausi pakettiin (18.12.2016)
MuKin vanhimmat joukkueet saivat syyskauden pelinsä päätökseen. Viikko sitten B-pojat ja miehet pelasivat viimeiset sarjapelinsä ja tänä viikonloppuna olivat vuorossa A-pojat. Mukilaiset pääsevät joulutauolle hyvillä fiiliksillä.
MuKi katkaisi neljän tappion mittaiseksi venyneen putkensa sunnuntai-iltana Lappeenrannassa, kun joukkue otti tyylikkään 44-73 voiton hyvän puolustuspelin päätteeksi. Pojille tärkeät pisteet itseluottamuksen kannalta.
MuKin C-poikajoukkue selvitti syksyn SM-karsinnan hienolla 7-4 rekordilla ja eteni kevään valtakunnalliseen SM-sarjaan. Hurjasti kehittynyt ryhmä oli selkeä syksyn yllätysjengi. MuKilla on nyt joukkueet niin A-, B- kuin C-poikienkin SM-sarjassa.
MuKi korjasi sarjapisteet niin A- kuin B-poikien lauantain SM-sarjaotteluissa. Vanhemmat mukilaiset löivät Namika Lahden ja nuorempi ikäluokka kävi Kauhajoella kaatamassa paikallisen Karhun. Ainoastaan A-poikien divariottelussa kärsittiin tällä kertaa tappio LrNMKY:lle.
Läpi syksyn uurastaneet A-pojat pelasivat viikonloppuna valtakunnallisissa sarjoissa kolme ottelua, joista munkkalaiset käärivät kaksi voittoa. Vaihtelevien suoritusten johdosta A-poikien SM-sarja on muodostumassa varsin jännittäväksi ja myös divarissa on vielä mielenkiintoisia pelejä edessä.
RSS ATOM