Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

MuKin 1DB-joukkue joukkue vieraili sunnuntaina Espoonlahdessa ja taisteli loppuun asti sinnikkäästi. Kotijoukkue oli kuitenkin kokeneempi ja vei tasaisen ottelun nimiinsä 79-69. Korinteko oli nuorille mukilaisille vaikeaa eikä hyökkäyspään onnistujia ollut liikaa.
MuKin B-junnuilla oli tukalat paikat SM-ottelussa WBKori-80 vastaan. Vasta 14 sekuntia ennen loppua johtoon siirtynyt kotijoukkue oli hätää kärsimässä lähes koko ottelun ajan, mutta uskomaton nousu loppuhetkillä takasi voiton munkkalaisille.
Miesten 1B-divarin tyvessä pelattiin tärkeistä sarjapisteistä perjantai-iltana. MuKi yritti kasvattaa piste-eroa Namika Lappeenrantaan, mutta nuori kotijoukkue ei pystynyt kaatamaan aggressiivisesti pelannutta Namikaa.
Kisapoikien B-junnut jatkoivat pelejään joulutauon jälkeen Loimaalla. Rikkonaisen syyskauden läpikäyneet B-pojat pelasivat irtonaisesti ja treeneissäkin nähdään jo sairastuvalta pois siirtyviä pelaajia, joten positiivisia uutisia on joukkueelle tiedossa lähiviikkoina.
Miesten ykkösdivari jatkui Kouvolassa viime sunnuntaina. MuKi kohtasi sarjan kärkeen kuuluvan Korikouvojen joukkueen, joka ei antanut MuKille mahdollisuutta sarjapisteisiin, vaikka vieraat ajoittain pelasivatkin mainiosti.
Komeasti syksyn karsinnoista tiensä kevään SM-sarjaan saavuttaneet MuKin C-pojat avasivat sarjataipaleensa lauantaina Turussa. Vastassa oli isäntäjoukkueen Turun NMKY:n lisäksi paikallisvastustaja Helsingin NMKY.
A-poikien valtakunnalliset sarjat jatkuivat joulutauon jälkeen. Munkkalaiset tekivät visiitin Malmille ja kohtasivat Helsinki Rocksin A-poikien SM-sarjassa sekä 1. divisioonassa.
Virossa pelataan parasta aikaa Baltic Sea Basketball Cupia (BSBC) nuorisomaajoukkueiden voimin. Mukana on myös MuKin pelaajia edustamassa Suomea niin 16-vuotiaiden kuin 18-vuotiaidenkin sarjoissa.
MuKin C-pojat jättivät tänä vuonna tapanintanssit väliin ja suuntasivat Kaunasiin perinteiseen Sabonis Cupiin mittaamaan tasonsa Baltian 03-ikäluokan kärkijoukkueita vastaan. Kysessä oli monelle ensimmäiset kansainväliset pelit koko urallaan, joten vatsassa oli ehkä tavallista enemmän perhosia. Matkaan lähdettiin siis tapaninpäivänä yhteensä 13 pelaajan voimin.
Minipojat Latviassa (18.12.2016)
MuKin 06-pojat pelasivat viikonloppuna BBBL:n toisen osaturnauksen Latvian pääkaupungissa Riiassa. Joukkue jatkoi hyviä peliesityksiään voittamalla viidestä pelistään neljä. Pojat ovat hyvin mukana liigan kärkikahinoissa, kun vielä yksi osaturnaus on pelaamatta.
RSS ATOM