Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Menneellä viikolla treenattiin kovaa sekä hyvin ja kateissa ollutta intensiteettiä etsittiin välillä ”suicide” tyyppisten drillienkin muodossa. Jätkät ottivat - niin sanotusti - osumat vastaan miehekkäästi ja peli-ilmekin oli sitä kautta kunnossa päivän matseissa. Molemmista A:n peleistä tuli selkeät voitot.
Viime viikonloppuna MuKin 00-poikien EYBL alkoi Prahassa ja nyt perjantaina käynnistyy puolestaan 01/02-poikien EYBL Tallinnassa. MuKi pelaa viikonlopun aikana viisi kovaa kv-ottelua.
Keskiviikkoiltaan siirretyssä B-poikien SM-sarjaottelussa MuKin ja PuHun välillä väännettiin voitosta ihan tosissaan. MuKi joutui puristamaan koneestaan kaiken irti, jotta voitto ei karkaisi Vantaalle
CEYBL:n B-lohkon U17-sarja alkoi MuKin osalta viime viikonloppuna Prahassa. Viime kaudella liigan runkosarjan voittanut munkkalaisjoukkue jatkoi hyviä esityksiään ja nappasi voiton jokaisessa viikonlopun pelissään.
B-pojat matkasivat isänpäivänä Tampereelle testaamaan Tampereen Pyrinnön syysvireen. Kokoonpanosta puuttuivat pitkäaikaistoipilaiden lisäksi peukalonsa loukannut Arska, pohjevaivainen Juuso sekä polveaan säästellyt Eepi. Jalkeille saatiin kuitenkin kymmenen kundia.
Viikonloppu huipentui myöhään isänpäivän iltana miesten ykkösdivisioonan otteluun Raholan Pyrkivää vastaan. Katsomoon olivat löytäneet ajankohdasta johtuen ainoastaan kaikista kovimmat MuKi-fanit ja varmaan juuri tästä syystä tunnelma äityikin aika-ajoin jopa kiihkeäksi. Tuloksena oli fyysisen matsin jälkeen 85-90 tappio.
MuKin A-pojilla on pitänyt kiirettä myös Helsingin päässä. Samalla, kun 00-jätkät ovat pitäneet lippua korkealla Prahassa, niin ensin perjantai-iltana pelattiin Tapiolassa alueen ykkösdirrematsi, ja lauantaina ohjelma jatkui klo 14:00 valtakunnallisen ykkösdivisioonan merkeissä Forssassa ja päivä huipentui klo 16:30 SM matsiin Karkkilassa. Koutsi kerkesi juuri ja juuri mestoille joka paikkaan ja pojat palkitsivat suorituksen kolmen voiton suoralla!
MuKin ensimmäisen vuoden A-pojat lentävät torstaiaamuna Prahaan, missä pelataan viikonlopun aikana CEYBL:n U17-sarjan B-lohkon avausturnaus. MuKi pelaa Tsekeissä neljä ottelua ja joukkue lähtee matkaan täydellä miehistöllä.
Puhtaan pelin joukkueet MuKi ja Honka kohtaisivat sunnuntaina Munkan yhteiskoululla. Hurjatempoinen kamppailu kääntyi lopulta peliään rauhoittaneelle MuKijengille pistein 73-64. Sarjassa on enää kaksi tappiotonta joukkuetta, kun MuKi ja KTP eivät ole vielä kohdanneet vahvempaansa
Miesten ykkösdivisioonan kahden ottelun lisäksi lauantaina pelattiin kotikierros sekä A-poikien valtakunnallisessa ykkösdivisioonassa, että A-poikien SM sarjassa. Vastassa olivat Honka ja Ura, joten peleistä ei odotettu helppoja. Eikä niistä helppoja tullutkaan.
RSS ATOM