Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin miehet pelasivat viikonloppuna kaksi divariottelua. Kummastakin jäi valitettavasti luu käteen tiukkojen vääntöjen jälkeen.
Miesten ykkösdivari B:ssä taisteltiin tosissaan sarjapisteistä sunnuntai-iltana, kun MuKi vieraili HNMKY:n kotiluolassa Malmin palloiluhallilla. Fyysinen ottelu ratkesi vasta jatkoajan jälkeen MuKin kolmen pisteen voittoon 80-83.
MuKi oli kuskin paikalla n. 35 minuuttia kolmen jenkin EBT:tä vastaan, mutta lopussa espoolaisten fyysisyys oli liikaa ja MuKin ensimmäinen M1DB-kotivoitto jäi vielä saamatta.
HNMKY:n aktiivinen paikkapuolustus aiheutti MuKille ongelmia ensimmäiset 20 minuuttia, mutta tauon jälkeen kotijoukkue kasvatti voittomarginaalin lähes 30 pisteeseen. Joukkueella on kuitenkin vielä paljon parannettavaa.
MuKin A-poikajoukkueet väänsivät lauantaina kaksi vierasottelua. Kokkolassa pelattiin divariottelu paikallisen Namikan sekä MuKin välillä, ja KTP isännöi MuKia SM-sarjaottelussa. MuKi nappasi voiton Pohjanmaalta, mutta Kymenlaaksosta ei sarjapisteitä mukaan saatu.
MuKin miesten ykkösdivarijengi kävi kääntymässä sunnuntai-iltana Perniössä ja toi mukanaan mahtavan vierasvoiton. Länsi-Helsinkiläiset puolustivat kotijoukkueen ahtaalle ja MuKijengin kauden avausvoitto kirjattiin lukemin 61-77
Myös B-nuorten SM-sarja käynnistyi tämän viikonlopun aikana. MuKi kävi pelaamassa Keravalla ja kohtasi erittäin pirteästi esiintyneen Kori-80:n ja Wartti Basketin yhdistelmäjoukkueen. Tiukan alun jälkeen MuKi karkasi reiluun 20 pisteen voittoon.
Munkan yhteiskoululla pelattiin lauantaiaamuna kauden ensimmäiset A-poikien valtakunnallisten sarjojen avausottelut. MuKi kohtasi sarja-avauksissaan joukkueet Varsinais-Suomesta, kun divarissa munkkalaiset haastoivat TuNMKY:n ja SM:ssä Salon Vilppaan. MuKin joukkueet olivat varsin sähäkällä pelipäällä eikä voittajista ollut epäselvyyttä.
06-pojat Tartossa (14.10.2016)
MuKin 06-pojat osallistuvat viikonloppuna ikäluokkansa kauden ensimmäiseen BBBL-turnaukseen Virossa. MuKin nuoremmat minipojat kohtaavat Tartossa neljä virolaista ja yhden latvialaisen joukkueen.
MuKin miesten 1B-divarijengi oli lähellä kauden avausvoittoaan sunnuntain ottelussa Korikouvoja vastaan. Vierailijat olivat kuitenkin asiasta eri mieltä ja nappasivat sarjapisteet mukanaan viime sekunnin kaukoheitollaan.
RSS ATOM