Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

Syyskausi pakettiin (18.12.2016)
MuKin vanhimmat joukkueet saivat syyskauden pelinsä päätökseen. Viikko sitten B-pojat ja miehet pelasivat viimeiset sarjapelinsä ja tänä viikonloppuna olivat vuorossa A-pojat. Mukilaiset pääsevät joulutauolle hyvillä fiiliksillä.
MuKi katkaisi neljän tappion mittaiseksi venyneen putkensa sunnuntai-iltana Lappeenrannassa, kun joukkue otti tyylikkään 44-73 voiton hyvän puolustuspelin päätteeksi. Pojille tärkeät pisteet itseluottamuksen kannalta.
MuKin C-poikajoukkue selvitti syksyn SM-karsinnan hienolla 7-4 rekordilla ja eteni kevään valtakunnalliseen SM-sarjaan. Hurjasti kehittynyt ryhmä oli selkeä syksyn yllätysjengi. MuKilla on nyt joukkueet niin A-, B- kuin C-poikienkin SM-sarjassa.
MuKi korjasi sarjapisteet niin A- kuin B-poikien lauantain SM-sarjaotteluissa. Vanhemmat mukilaiset löivät Namika Lahden ja nuorempi ikäluokka kävi Kauhajoella kaatamassa paikallisen Karhun. Ainoastaan A-poikien divariottelussa kärsittiin tällä kertaa tappio LrNMKY:lle.
Läpi syksyn uurastaneet A-pojat pelasivat viikonloppuna valtakunnallisissa sarjoissa kolme ottelua, joista munkkalaiset käärivät kaksi voittoa. Vaihtelevien suoritusten johdosta A-poikien SM-sarja on muodostumassa varsin jännittäväksi ja myös divarissa on vielä mielenkiintoisia pelejä edessä.
MuKi ei pystynyt vieläkään ottamaan ensimmäistä kotivoittoaan Munkkiniemen yhteiskoululla. Viime sunnuntaina Ura Basket vei sarjapisteet jo lähes tutuksi tulleella MuKi-kaavalla: Alku löysästi ja lopussa iholle.
Kisapoikien B-junnujen ensimmäinen EYBL-turnaus käynnistyi yskähdellen kuin vanha Pappa-Tunturi, mutta turnauksen edetessä joukkueen kone hyrräsi kuin Ede Marjasen Opel huollon jälkeen. Kahden tappion jälkeen MuKi voitti seuraavat kolme vastustajaansa ja joukkueen pelillinen ilme oli kuin uudestisyntynyt.
Menneellä viikolla treenattiin kovaa sekä hyvin ja kateissa ollutta intensiteettiä etsittiin välillä ”suicide” tyyppisten drillienkin muodossa. Jätkät ottivat - niin sanotusti - osumat vastaan miehekkäästi ja peli-ilmekin oli sitä kautta kunnossa päivän matseissa. Molemmista A:n peleistä tuli selkeät voitot.
Viime viikonloppuna MuKin 00-poikien EYBL alkoi Prahassa ja nyt perjantaina käynnistyy puolestaan 01/02-poikien EYBL Tallinnassa. MuKi pelaa viikonlopun aikana viisi kovaa kv-ottelua.
Keskiviikkoiltaan siirretyssä B-poikien SM-sarjaottelussa MuKin ja PuHun välillä väännettiin voitosta ihan tosissaan. MuKi joutui puristamaan koneestaan kaiken irti, jotta voitto ei karkaisi Vantaalle
RSS ATOM