Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin A-pojilla on pitänyt kiirettä myös Helsingin päässä. Samalla, kun 00-jätkät ovat pitäneet lippua korkealla Prahassa, niin ensin perjantai-iltana pelattiin Tapiolassa alueen ykkösdirrematsi, ja lauantaina ohjelma jatkui klo 14:00 valtakunnallisen ykkösdivisioonan merkeissä Forssassa ja päivä huipentui klo 16:30 SM matsiin Karkkilassa. Koutsi kerkesi juuri ja juuri mestoille joka paikkaan ja pojat palkitsivat suorituksen kolmen voiton suoralla!
MuKin ensimmäisen vuoden A-pojat lentävät torstaiaamuna Prahaan, missä pelataan viikonlopun aikana CEYBL:n U17-sarjan B-lohkon avausturnaus. MuKi pelaa Tsekeissä neljä ottelua ja joukkue lähtee matkaan täydellä miehistöllä.
Puhtaan pelin joukkueet MuKi ja Honka kohtaisivat sunnuntaina Munkan yhteiskoululla. Hurjatempoinen kamppailu kääntyi lopulta peliään rauhoittaneelle MuKijengille pistein 73-64. Sarjassa on enää kaksi tappiotonta joukkuetta, kun MuKi ja KTP eivät ole vielä kohdanneet vahvempaansa
Miesten ykkösdivisioonan kahden ottelun lisäksi lauantaina pelattiin kotikierros sekä A-poikien valtakunnallisessa ykkösdivisioonassa, että A-poikien SM sarjassa. Vastassa olivat Honka ja Ura, joten peleistä ei odotettu helppoja. Eikä niistä helppoja tullutkaan.
MuKin miehet pelasivat viikonloppuna kaksi divariottelua. Kummastakin jäi valitettavasti luu käteen tiukkojen vääntöjen jälkeen.
Miesten ykkösdivari B:ssä taisteltiin tosissaan sarjapisteistä sunnuntai-iltana, kun MuKi vieraili HNMKY:n kotiluolassa Malmin palloiluhallilla. Fyysinen ottelu ratkesi vasta jatkoajan jälkeen MuKin kolmen pisteen voittoon 80-83.
MuKi oli kuskin paikalla n. 35 minuuttia kolmen jenkin EBT:tä vastaan, mutta lopussa espoolaisten fyysisyys oli liikaa ja MuKin ensimmäinen M1DB-kotivoitto jäi vielä saamatta.
HNMKY:n aktiivinen paikkapuolustus aiheutti MuKille ongelmia ensimmäiset 20 minuuttia, mutta tauon jälkeen kotijoukkue kasvatti voittomarginaalin lähes 30 pisteeseen. Joukkueella on kuitenkin vielä paljon parannettavaa.
MuKin A-poikajoukkueet väänsivät lauantaina kaksi vierasottelua. Kokkolassa pelattiin divariottelu paikallisen Namikan sekä MuKin välillä, ja KTP isännöi MuKia SM-sarjaottelussa. MuKi nappasi voiton Pohjanmaalta, mutta Kymenlaaksosta ei sarjapisteitä mukaan saatu.
MuKin miesten ykkösdivarijengi kävi kääntymässä sunnuntai-iltana Perniössä ja toi mukanaan mahtavan vierasvoiton. Länsi-Helsinkiläiset puolustivat kotijoukkueen ahtaalle ja MuKijengin kauden avausvoitto kirjattiin lukemin 61-77
RSS ATOM