Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

Huomenna perjantaina Suomen U16-maajoukkue aloittaa kisaurakkansa Puolassa järjestettävissä EM-kisoissa. A-divisioonassa pelaava Suomi kohtaa Kreikan avausottelussaan ja Suomi-paita päällä kentälle kirmaa myös neljä vauhdikasta MuKi-takamiestä.
MuKin ja LähiTapiolan yhteistyösopimuksen kautta mukilaisille on tarjolla ainutlaatuinen vakuutus kattavin vakuutusehdoin ja maksuin.
U16- ja U18-vuotiaat kamppailevat pohjolan paremmuudesta sunnuntaina Kisakalliossa alkavissa PM-kisoissa. MuKin viime kauden B-poikia mahtui U16-joukkueeseen neljä kappaletta ja pojat pääsevät tositoimiin Norjaa vastaan klo 13:45 alkavassa ottelussa.
Suomen U16-maajoukkue sijoittui viime kesän EM-kisoissa kuudenneksi ja ansaitsi paikan nyt torstaina Espanjassa käynnistyviin U17 MM-kisoihin. MuKin A-juniorit Tuomo Antikainen ja Miika Heinonen ovat valittu Suomen MM-joukkueeseen, joka aloittaa kisaurakkansa Zaragosassa ottelulla Kiinaa vastaan 23.6.
Nuorten maajoukkueilla oli runsaasti toimintaa viikonlopun aikana ympäri pohjolaa. Useita MuKin junioreita oli myös mukana antamassa näyttöjä loppukesän arvokisoja varten.
Suomen 15-vuotiaat matkaavat Kööpenhaminaan kahden joukkueen voimin ja mukana on viisi B-poikien SM-sarjassa viime kaudella pelannutta MuKin 01-poikaa. Suomen joukkueet pelaavat Tanskassa useamman ottelun ja pojille on tiedossa arvokasta kokemusta kv-peleistä.
Tasan puoli vuosisataa sitten, kesäkuun 13. päivä 1966, patentti- ja rekisterihallitukseen toimitettiin Munkkiniemen Kisapojat ry:n perustamispaperit. Edesmenneen munkkalaisen huippupelaajan Jorma ”Pilkku” Pilkevaaran keksimä seuran nimi MuKi näki päivänvalon ja pienehkön kaveriporukan korisjengi on vuosien saatossa kasvanut lähes 200 jäsenen elinvoimaiseksi koripalloseuraksi.
Suomen U17-maajoukkue pelaa kesän ensimmäiset maaottelunsa nyt viikonloppuna Liettuassa. MuKin takamiehet Miika Heinonen ja Tuomo Antikainen ovat ryhmässä mukana ja pojilla vastassa tuttu Liettuan joukkue.
Pojat pelaavat 16 parhaan joukossa Riikassa 27.-29.5.2016
MuKin 15-v takamies Joonas Timonen sai eilen hienon huomionosoituksen, kun hänet palkittiin Suomen koripalloliiton palkintogaalassa B-poikien vuoden pelaajaksi. Upean kauden pelannut Timonen on palkintonsa ansainnut.
RSS ATOM