Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin minipojat pelasivat viikonloppuna eteläisen alueen II-divarien aluefinaaleissa. Pirteästi pelanneet munkkalaiset toivat kultaiset mitalit kotiin tiukkojen vaiheiden jälkeen.
MuKin 00-joukkue kohtasi EYBL:n Superfinaalien avausottelussaan Italialaisen Stella Azurran. Tarkasti heittäneet ja fiksusti pelanneet roomalaiset kaatoivat MuKin 82-69 ja pudottivat suomalaiset mitalipeleistä.
MuKin 00-pojat jatkavat kauttaan vielä muutaman päivän, kun joukkue matkustaa Tallinnaan pelaamaan EYBL:n U16-sarjan lopputurnausta. Viikonlopun aikana ratkaistaan Euroopan nuorisoliigan mestari, ja MuKi aikoo jatkaa ennakkoluulotonta peliään etelänaapurissa.
Peräti kuusi MuKin 01-joukkueen pelaajaa sai leirikutsun ikäluokkansa mj-leirille. Toukokuun lopussa Kisakalliossa pidettävälle leirille on kutsuttu yhteensä 32 poikaa, joten MuKilla on mainio edustus 15-vuotiaiden mj-leirityksessä.
MuKin 01-pojat toivat pronssimitalit mukanaan Italiasta, kun hienosti pelannut suomalaisjoukkue löi kroatialaisen Zadarin Daimiloptu-turnauksen pronssimatsissa. MuKi löi täydessä hallissa taululle lukemat 70-59 ja upea viikonloppu päättyi hymyssä suin.
Munkkiniemen Kisapoikien vanhemmat B-juniorit juhlivat Suomen mestaruutta. Taitava munkkalaisjoukkue kaatoi Tapiolan Hongan toisessa SM-loppuottelussa 64-77 ja toi seuralle neljännet peräkkäiset kultamitalit vuodesta 2013 lähtien.
MuKi 00 siirtyi B-poikien SM-finaalisarjassa 1-0 johtoon, kun se kaatoi Tapiolan Hongan tasapainoisen esityksen jälkeen 85-64. Mestaruus on katkolla sunnuntaina Tapiolan Urheiluhallilla, kun MuKi ottaa uudelleen mittaa Hongasta klo 12:00.
Jos kulkee peli MuKin 00-joukkueella niin samaa voidaan sanoa myös seuran 01-pojista. Joukkue pelasi tänään Bolognassa lohkovoitosta paikallista suurseuraa SG Fortitudoa vastaan ja nappasi kovan päänahan lukemin 73-54.
Avauspäivä Daimiloptu-turnauksessa sujui mukilaisten kannalta hyvissä merkeissä. MuKi voitti kummatkin ottelunsa ja iltaohjelmaa vietettiin ystävällisten järjestäjien kanssa.
Kisapoikien 01-joukkue on lentänyt tänään torstaina Bolognaan pelaamaan kansainväliseen Daimiloptu-turnaukseen. MuKijengi on tällä kaudella pelannut jo 15 kv-ottelua EYBL:ssä ja nyt pojat pääsevät vielä testaamaan etelä-eurooppalaisten joukkueiden taitotason.
RSS ATOM