Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin A-pojat jysäyttivät aikamoisen pommin, kun sarjassa vain yhden tappion kärsinyt HoNsU taipui sitkeille munkkalaisille pistein 75-69. MuKi on vielä playoff-taistossa mukana, kun runkosarja on kääntymässä loppusuoralle
Neljä MuKin B-poikaa on matkustanut Espanjaan koulujoukkueensa PHYK:n kanssa. Joukkue osallistuu tulevana viikonloppuna Madridissa pelattavaan turnaukseen ja pojille on tiedossa ainakin kolme kovaa ottelua, mahdollisesti enemmänkin.
B-junnut jatkoivat SM-sarjapelejään viime sunnuntaina ennen kuin joukkueet siirtyivät pienelle tauolle. Vanhemmat B-pojat ottivat rutiinivoiton keski-suomalaisista ja nuorempi ikäluokka kävi Kotkassa mankeloitavana.
MuKin B-junnuilla oli jälleen sunnuntaina tuplakierros Munkan yhteiskoululla. Joukkueet esiintyivät yritteliäästi ja saldona oli voitto sekä tappio. MuKi 00 otti niskalenkin KTP:stä ja MuKi 01 poistui hallilta HNMKY:lle hävinneenä, mutta silti hyvin pelanneena.
Ystävänpäivän kunniaksi voi ensi viikolla tuoda kaverinsa tutustumaan MuKin joukkueiden toimintaan. Maanantaista keskiviikkoon MuKin treeneissä on ovet kaikille auki, joten tervetuloa kokeilemaan iloista MuKi-korista.
Munkkiniemen Kisapoikien vanhemmat juniorit urakoivat sunnuntaina. B-junnujoukkueet pelasivat ympäri pääkaupunkiseutua ja A-pojat kävivät kääntymässä Kotkassa asti. Tuloksellisesti viikonvaihde oli lopulta positiivinen.
Munkkiniemen Kisapoikien B-junnut antoivat sunnuntaina faneilleen aihetta sydämentykytyksiin, jotka eivät aina olleet ihan rytmissä. MuKi 00 voitti Wartin värikkäiden vaiheiden jälkeen ja MuKi 01 kävi Keravalla kärsimässä vaivaisen pisteen tappion.
A-poikien hallitseva Suomen mestari Namika Lahti ei antanut MuKille mahdollisuutta yllätykseen. Vahva vierasjoukkue vei pudotuspelien kannalta tärkeät sarjapisteet Päijät-Hämeeseen.
MuKin B-poikien keskinäinen SM-ottelu päättyi odotetusti vanhempien (-00) junnujen voittoon, vaikka nuoremmat (-01) heräsivätkin pelaamaan avausneljänneksen jälkeen.
Munkkiniemen Kisapoikien vuonna 2000 syntyneet juniorit pelasivat viime viikonloppuna Unkarissa tyylikästä ja tehokasta korista. Joukkue voitti kaikki neljä peliään ja selviytyi liigan jatkopeleihin.
RSS ATOM