Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

MuKin 00-pojat jatkoivat voittojen tiellä CEYBL:n playoff-turnauksessa Debrecenissä. Helsinkiläiset voittivat lauantaina unkarilaisen Szolnoki Olaj KK:n selkein numeroin ja iltaottelussa lyötiin isäntäjoukkue Debrecen. Viimeisenä turnauspäivänä kaatui vielä Vasas ja MuKin CEYBL:n rekordiksi muodostui puhdas 12-0.
MuKin A-pojat näyttivät toden teolla, mitä sata lasissa pelaaminen ottelun ensimmäisestä tilanteesta aina viimeiseen saakka näyttää. Tuloksena komeili voitto viime kauden SM-finalistista ja ”isoveli” ToPosta pistein 78 – 71. Huikea esitys kaksi vuotta nuoremmilta mukilaisilta.
Kisapoikien 00-joukkue joutui jäämään ylitöihin, jotta slovenialainen BC Helios Suns saatiin hoidettua. Jännittävien vaiheiden jälkeen MuKi nousi jatkoajalle eikä enää luopunut johtoasemastaan ja suomalaisille lopulta voitto pistein 86-88.
MuKin 00-pojat matkustavat tänään torstaina Unkarin toiseksi suurimpaan kaupunkiin Debreceniin pelaamaan EYBL:n Keski-Euroopan lohkon playoff-turnausta. Viikonlopun aikana selviää kaksi parasta joukkuetta, jotka pääsevät pelaamaan EYBL:n U16 Superfinaaleihin Tallinnaan huhti-toukokuun vaihteessa.
PHYK:n yläasteen pojista koostunut joukkue nappasi hienon turnausvoiton Espanjassa viime viikonloppuna. Joukkueen riveissä oli neljä (Rautasalo, Suokas, Timonen ja Uotila) MuKin B-poikaa, jotka onnistuvat turnauksessa hienosti.
MuKin A-pojat jysäyttivät aikamoisen pommin, kun sarjassa vain yhden tappion kärsinyt HoNsU taipui sitkeille munkkalaisille pistein 75-69. MuKi on vielä playoff-taistossa mukana, kun runkosarja on kääntymässä loppusuoralle
Neljä MuKin B-poikaa on matkustanut Espanjaan koulujoukkueensa PHYK:n kanssa. Joukkue osallistuu tulevana viikonloppuna Madridissa pelattavaan turnaukseen ja pojille on tiedossa ainakin kolme kovaa ottelua, mahdollisesti enemmänkin.
B-junnut jatkoivat SM-sarjapelejään viime sunnuntaina ennen kuin joukkueet siirtyivät pienelle tauolle. Vanhemmat B-pojat ottivat rutiinivoiton keski-suomalaisista ja nuorempi ikäluokka kävi Kotkassa mankeloitavana.
MuKin B-junnuilla oli jälleen sunnuntaina tuplakierros Munkan yhteiskoululla. Joukkueet esiintyivät yritteliäästi ja saldona oli voitto sekä tappio. MuKi 00 otti niskalenkin KTP:stä ja MuKi 01 poistui hallilta HNMKY:lle hävinneenä, mutta silti hyvin pelanneena.
Ystävänpäivän kunniaksi voi ensi viikolla tuoda kaverinsa tutustumaan MuKin joukkueiden toimintaan. Maanantaista keskiviikkoon MuKin treeneissä on ovet kaikille auki, joten tervetuloa kokeilemaan iloista MuKi-korista.
RSS ATOM