Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

Mukin A-pojilla oli suhteellisen tuoreessa muistissa lokakuussa sarjan toisella kierroksella kärsitty murskatappio Puhu Nationille Martsarin korispyhätössä. Jo perjantai-illan treeneissä sovittiin, että sellaista ei nyt päästetä tapahtumaan, oli sitten oma kokoonpano ottelussa mikä tahansa. Pojat laittoivatkin heti ottelun alusta alkaen heittoklinikan käyntiin ja kyykyttivät vierailijoita loppulukemin 95 - 75 (49 - 39).
MuKin 00-pojat voittivat lauantaina kummatkin ottelunsa Unkarissa ja varmistivat paikan jatkolohkoon, joka pelataan maaliskuun alussa Debrecenissä. Vuotta nuoremmat mukilaiset joutuivat toteamaan lauantain venäläisvastustajansa (Dynamo ja CSKA) tällä kertaa paremmikseen.
MuKin B-junnuilla oli positiivinen avauspäivä niin Unkarin kuin Venäjän EYBL-turnauksessa. Päivän pelien saldo oli 2-1, joka muodostui 00-poikien voitosta ja 01-poikien voitosta sekä niukasta tappiosta. Kumpikin joukkue pelaa lauantaina kaksi ottelua.
Tulevana viikonloppuna ei MuKin B-junioreita kotimaassa nähdä, sillä kumpikin joukkue matkaa EYBL-turnauksiin. Vanhempi ikäluokka (-00) pelaa Unkarissa, Szolnokissa ja nuoremmat (-01) pääsevät pussittamaan Moskovan CSKA:n harjoituskeskukseen Venäjällä.
MuKin 00-pojat pelasivat erittäin fyysisen ottelun Honkaa vastaan ja ottelun ratkaisemiseksi tarvittiin jatkoaika. MuKi ei onnistunut säilyttämään johtoasemaansa vaan nälkäisempi Honka vei sarjapisteet loppuhetkien hurmospelillään.
MuKin B-pojat jatkoivat SM-pelejään joulutauon jälkeen. Vanhemmat B-junnut (-00) löivät Kori-80:n, mutta nuoremmat (-01) joutuivat taipumaan Tapiolan Hongalle. Päivän päätteeksi miesten 2-divarijoukkue MuKi II nappasi tärkeän voiton ToPoLasta.
MuKin tehokolmikko (Oksa, Rautasalo, Åvist) oli näkyvässä roolissa Baltic Sea Cupissa, kun Suomen U16-joukkue kohtasi Latvian, Viron ja Ruotsin ikäluokkamaaotteluissa. Tilastojen valossa mukilaiset pelasivat tehokkaasti ja pojat kantoivat runsaasti vastuuta turnauksen aikana.
Tänään Tallinnassa käynnistyvä Baltic Sea Cup mittaa pohjolan nuorten korislupausten tason seuraavan kolmen päivän aikana. Suomen U16-joukkueeseen mahtui kolme MuKin B-poikaa, jotka pelaavat turnauksen aikana ensimmäiset viralliset maaottelunsa.
Munkkiniemen Kisapoikien miesten ”kakkosjengi” (MuKi II) on saanut syyskauden hoidettua kunnialla. Joukkue majailee II-divarin toisella sijalla, kun puolet sarjan otteluista on pelattu. Vähintään tuo sijoitus on tarkoitus säilyttää kauden loppuun asti, jotta paikka nousukarsintoihin varmistetaan.
MuKin kummatkin B-poikajoukkueet eivät antaneet vierailijoilleen mahdollisuutta viedä sarjapisteitä Munkkiniemestä. MuKi 01 voitti hyvän esityksen jälkeen PuHun pistein 78-70 ja heti perään hieman tahmeasti pelannut MuKi 00 kaatoi Pyrinnön 92-72.
RSS ATOM