Tervetuloa Munkkiniemen Kisapoikien kotisivuille

Ajankohtaista

Munkkiniemen Kisapoikien vanhemmat juniorit urakoivat sunnuntaina. B-junnujoukkueet pelasivat ympäri pääkaupunkiseutua ja A-pojat kävivät kääntymässä Kotkassa asti. Tuloksellisesti viikonvaihde oli lopulta positiivinen.
Munkkiniemen Kisapoikien B-junnut antoivat sunnuntaina faneilleen aihetta sydämentykytyksiin, jotka eivät aina olleet ihan rytmissä. MuKi 00 voitti Wartin värikkäiden vaiheiden jälkeen ja MuKi 01 kävi Keravalla kärsimässä vaivaisen pisteen tappion.
A-poikien hallitseva Suomen mestari Namika Lahti ei antanut MuKille mahdollisuutta yllätykseen. Vahva vierasjoukkue vei pudotuspelien kannalta tärkeät sarjapisteet Päijät-Hämeeseen.
MuKin B-poikien keskinäinen SM-ottelu päättyi odotetusti vanhempien (-00) junnujen voittoon, vaikka nuoremmat (-01) heräsivätkin pelaamaan avausneljänneksen jälkeen.
Munkkiniemen Kisapoikien vuonna 2000 syntyneet juniorit pelasivat viime viikonloppuna Unkarissa tyylikästä ja tehokasta korista. Joukkue voitti kaikki neljä peliään ja selviytyi liigan jatkopeleihin.
Mukin A-pojilla oli suhteellisen tuoreessa muistissa lokakuussa sarjan toisella kierroksella kärsitty murskatappio Puhu Nationille Martsarin korispyhätössä. Jo perjantai-illan treeneissä sovittiin, että sellaista ei nyt päästetä tapahtumaan, oli sitten oma kokoonpano ottelussa mikä tahansa. Pojat laittoivatkin heti ottelun alusta alkaen heittoklinikan käyntiin ja kyykyttivät vierailijoita loppulukemin 95 - 75 (49 - 39).
MuKin 00-pojat voittivat lauantaina kummatkin ottelunsa Unkarissa ja varmistivat paikan jatkolohkoon, joka pelataan maaliskuun alussa Debrecenissä. Vuotta nuoremmat mukilaiset joutuivat toteamaan lauantain venäläisvastustajansa (Dynamo ja CSKA) tällä kertaa paremmikseen.
MuKin B-junnuilla oli positiivinen avauspäivä niin Unkarin kuin Venäjän EYBL-turnauksessa. Päivän pelien saldo oli 2-1, joka muodostui 00-poikien voitosta ja 01-poikien voitosta sekä niukasta tappiosta. Kumpikin joukkue pelaa lauantaina kaksi ottelua.
Tulevana viikonloppuna ei MuKin B-junioreita kotimaassa nähdä, sillä kumpikin joukkue matkaa EYBL-turnauksiin. Vanhempi ikäluokka (-00) pelaa Unkarissa, Szolnokissa ja nuoremmat (-01) pääsevät pussittamaan Moskovan CSKA:n harjoituskeskukseen Venäjällä.
MuKin 00-pojat pelasivat erittäin fyysisen ottelun Honkaa vastaan ja ottelun ratkaisemiseksi tarvittiin jatkoaika. MuKi ei onnistunut säilyttämään johtoasemaansa vaan nälkäisempi Honka vei sarjapisteet loppuhetkien hurmospelillään.
RSS ATOM