Tervetuloa MuKin nettisivuille

Ajankohtaista

MuKin ja KTP:n välillä käytiin todellinen jännitysnäytelmä kunnes voittaja ratkesi vasta 50 minuutin pelin jälkeen. Sarjapisteet jäivät lopulta Munkkiniemeen tuloksella 83-78, vaikka välillä näytti usko voitosta jo hiipuneen.
MuKin A- ja B-pojat pelaavat viikonloppuna SM-kotiottelunsa Munkkiniemen yhteiskoululla. Tarjolla on siis tasokasta juniorikorista niin lauantaina kuin sunnuntainakin.
MuKin kummatkin B-poikajoukkueet esiintyivät edukseen SM-sarjan toisella kierroksella. MuKi 01 voitti niukasti kotonaan kookkaan Kori-80:n ja MuKi 00 nappasi Kallahdessa voiton vahvasta Wartti Basketista.
MuKin A-pojat olivat ottaneet opikseen kahden viikon takaisesta pohjanoteerauksestaan PuHun kotiluolassa. Lauantaina joukkue esiintyi hallitsevaa A-poikien Suomen mestaria Namika Lahtea vastaan pirteästi ja oli voittokahinoissa mukana viime minuutille asti. Lahti tuli lopulta kuitenkin ohi ja vei pelin nimiinsä pistein 69-62.
Viime viikonloppuna MuKin 00-pojat pelasivat Unkarissa ja 01-pojat Liettuassa. Nyt matkaan lähtevät MuKin 04-pojat, jotka suuntaavat Latvian pääkaupunkiin Riikaan. Minipojat aloittavat BBBL-sarjan ottelunsa perjantaina.
Kisapoikien vanhemmat B-junnut (-00) päättivät EYBL-turnauksensa upeasti. Joukkue voitti sunnuntaina kummatkin ottelunsa ja vei osaturnauksen nimiinsä puhtaalla pelillä. Myös 01-pojat lähtivät kotimatkalle voitto takataskusa, kun Pyrintö kaatui päätöspäivänä.
Myös tämän päivän EYBL-otteluihin voivat mukilaiset olla tyytyväisiä. Eilen joukkueet voittivat kaksi kolmesta ja sama tahti jatkui lauantaina. Unkarissa 00-pojat järjestivät todellisen trillerin.
EYBL-turnausten avauspäivä sujui MuKi-lasien läpi katsottuna varsin mukavasti. Kolmesta ottelusta tuli kaksi voittoa ja esityksetkin olivat enimmäkseen positiivisia.
MuKi on jo useamman vuoden ajan pelannut kovatasoista nuorisoliigaa EYBL:ä. Myös tänä vuonna liigassa nähdään munkkalaisjoukkueita, kun seuran 01- ja 00-pojat aloittavat EYBL-ottelunsa tulevana viikonloppuna.
B-poikien sarja-avauksessa edettiin ennakkokaavailujen mukaisesti, kun seuran sisäisen väännön ratkaisi edukseen MuKin 00-syntyneiden joukkue. Vuotta nuoremmat (-01) mukilaiset aloittivat vahvasti, mutta loppua kohden ero kasvoi vanhempien hyväksi lukemiin 119-60.
RSS ATOM